Interlink.ro

Cum să creezi o rutină esențială de îngrijire a pielii?

May 18, 2022 | Author: | Posted in Frumuseste

Pielea frumoasă nu este doar o chestiune care ține de genetică – obiceiurile tale zilnice au de fapt un impact mare asupra a ceea ce vezi în oglindă. Pe baza recenziilor despre produse pe care le citești sau a medicului pe care îl consulți, există păreri nenumărate despre orice, de la hidratare la protecție UV.

La urma urmei, îngrijirea pielii tale este un lucru personal, astfel încât este necesar să îți cunoști bine tipul de ten și nevoile acestuia pentru a-l îngriji adecvat.

Gândește-te la rutina de îngrijire a pielii ca fiind formată din trei pași principali:

arsis.ro

• Curățare

• Hidratare

• Protecție solară

 

Scopul oricărei rutine de îngrijire a pielii este de a-ți optimiza tenul pentru cele mai bune rezultate, corectând în același timp afecțiunile sau țintind zonele pe care vrei să le lucrezi. Fă din acești trei pași ritualul tău zilnic, pentru a te bucura de o piele radiantă și tânără pentru timp îndelungat.

 

Timpul este important

Știința din spatele produselor de îngrijire a pielii a parcurs un drum lung, dar încă nu există o soluție imediată, astfel, este nevoie de timp pentru a vedea beneficiile. Rezultatele pot fi văzute doar cu o aplicare consecventă. În general, încearcă să utilizezi un produsul o dată sau de două ori pe zi timp de cel puțin șase săptămâni pentru a vedea o diferență.

 

Curățarea

Spălarea feței este cel mai elementar și important pas din orice rutină. Pielea noastră este expusă zilnic poluanților de mediu, murdărie și alți factori care ar trebui îndepărtați ușor. Spălarea este necesară de două ori pe zi, dimineața și seara, pentru a preveni înfundarea porilor, atenuarea și erupțiile.

 

Hidratarea

Funcția cea mai de bază a unei creme hidratante este de a hidrata și catifela pielea. În esență, umectanții ajută la prevenirea pierderii apei prin straturile exterioare ale pielii. De asemenea, suplimentează bariera protectoare naturală a pielii. Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde în mod natural capacitatea de a reține umiditatea.

 

Cum să alegi o cremă hidratantă

Toată lumea are nevoie de hidratare, dar textura unei creme hidratante depinde de tipul tău de piele. De asemenea, poți apela la o cremă potrivită pentru toate tipurile de ten precum birch water mild facial cream, care conține o formulă extrem de eficientă pentru a menține pielea hidratată și sănătoasă.

 

Protecție solară

Crema de protecție solară este, fără îndoială, cel mai important produs de îngrijire a pielii. Este esențială ca parte a rutinei tale pe tot parcursul anului. Utilizarea zilnică consecventă a cremei solare poate ajuta la prevenirea liniilor fine și a ridurilor, a defectelor structurale și a modificărilor în timp a aspectului porilor.

În plus, poate ajuta la prevenirea formării anumitor tipuri de cancer de piele. Pentru comoditate, experții recomandă să se utilizeze o cremă protectoare zilnică cu un SPF cu spectru larg încorporat de cel puțin 30.

 

Decodificarea formulei de protecție solară

Există multe dezbateri despre care cremă de protecție solară este cea mai bună și mai sigură pentru tenul tău. Există două ingrediente în rețetă:

  • Substanțele chimice, cum ar fi oxibenzona și octoatul, sunt absorbite în piele pentru a contracara daunele UV. Beneficiul este o formulă lejeră, ușor de aplicat, fără a lăsa peliculă.
expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.