Interlink.ro

Cum sa alegem telefonul ideal?

January 25, 2017 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Cum sa alegem telefonul ideal?
Fiecare dintre noi ne-am dori cu siguranta sa putem sa ne cumparam un model de telefon de la un producator renumit de pe piata, iar modelul pe care il alegem sa fie cat se poate de performant pentru a nu intampina nici un fel de problema in momentul in care il utilizam.

In ciuda faptului ca HTC produce telefoane foarte performante, si Sony la fel, plus ca acest producator are cele telefoanele cu cele mai performante camere foto de pe piata, se pare ca totusi, cei care vor sa isi cumpere un telefon mobil nou, fie opteaza pentru un model de la Apple, fie isi aleg un model de la Samsung.

Daca stam sa tinem cont de detaliile tehnice impresionante pe care le detin aceste telefoane, nu este de mirare de ce fiecare utilizator isi doreste sa aiba un astfel de telefon mobil de la acesti producatori, insa dupa cum am mai spus, si producatorii anterior mentionati scot pe piata telefoane foarte reusite.

Tu ca si utilizator de smartphone, va trebui in primul rand sa stii ce asteptari vei avea de la dispozitiv in momentul in care vei pleca acasa cu acesta.

arsis.ro

Daca iti va trebui un telefon doar pentru a putea vorbi cu cei dragi, si pentru a naviga pe internet, ori pentru a fi conectat la retelele de socializare, atunci cu siguranta nu se prea merita sa investesti foarte multi bani pentru achizitia unui telefon mobil.

In acest un model de la HTC, de la LG sau de ce nu, chiar si un model de la Huawei ar fi ideal pentru tine, pentru ca sunt telefoane de la producatori renumiti, si au preturi atractive.

Daca vei folosi foarte mult dispozitivul pentru a face poze, atunci cu siguranta va trebui sa iti indrepti atentia spre un model de telefon mobil din gama Sony, pentru ca dupa cum am mai spus, acest producator are telefoanele cu cea mai performanta camera de pe piata, astfel ca vei reusi cele mai frumoase si clare fotografii.

In cazul in care iti permiti un telefon performant, si care cu siguranta va fi mai costisitor, atunci fara indoiala ori iti indrepti atentia spre un model de la Samsung, ori iti cumperi un iPhone, produs de catre cei de la Apple.

Daca de exemplu iti cumperi un model de telefon Samsung, si nu iti doresti ca in scurt timp de la achizitionarea dispozitivului sa fii nevoit sa iti cauti un display sau chiar si un touchscreen Samsung, atunci va trebui sa iti echipezi dispozitivul cu accesoriile de protectie necesare.

Poti sa optezi pentru o folie care protejeaza ecranul, insa aceasta va oferi doar o protectie superficiala, datorita faptului ca rolul foliei este acela de a proteja telefonul de praf, de mizerie si de zgarieturi, insa in cazul unui impact, display-ul telefonului se va sparge, indiferent ca acesta are folia sau nu.

In acest caz, cu siguranta va trebui sa iti cauti de urgenta un geam de protectie al ecranului, si pe langa acesta mai trebuie sa iti cumperi si o husa, aceasta avand rolul de a proteja in intregime dispozitivul.

Daca vei avea aceste doua accesorii pentru telefonul tau, atunci in caz de impact, acesta va avea sanse mult mai mici sa sufere vreo defectiune.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 205 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.