Interlink.ro

Cum sa achizitionezi motocultoare de calitate?

March 7, 2014 | Author: | Posted in Diverse
expertcompany.ro

Cum sa achizitionezi motocultoare de calitate?Asa cum se intampla de fiecare data cand se doreste achizitionarea unui anumit produs, alegerea produsului potrivit nu este tocmai usoara, motiv pentru care aceasta regula se aplica si in cazul motocultoarelor.

Astfel, daca doriti sa cumparati motocultoare, puteti accesa site-ul www.motocultoare-motosape.blogspot.ro, unde sunt prezentate mai multe modele.

Care este cel mai important criteriu de care trebuie sa tineti cont atunci cand doriti sa cumparati niste motocultoare? In primul rand, este indicat sa cunoasteti care sunt principalele caracteristici constructive si functionale ale motocultorului.

Aceste informatii se gasesc in fisele tehnice ale acestor motocultoare. De asemenea, un alt criteriu de care este bine sa tineti cont atunci cand doriti sa cumparati motocultoare consta in lucrarile pe care doriti sa le efectuati. Astfel, daca urmeaza sa va ocupati de ingrijirea unei vii sau a unei livezi, ce dispune de o suprafata de pana la 2 hectare, atunci este bine sa achizitionati motocultoare profesionale, ce detin o putere de 8 CP.

arsis.ro

Astfel, motocultoarele vin cu accesorii, precum roti de cauciuc, set de freze, rarita fixa, plug arat, vermosel, cositoare, lama de zapada, semanatoare sau remorca. Toate aceste accesorii va ajuta sa executati lucrarile agricole care va intereseaza, motiv pentru care acestea sunt utilaje deosebit de utile.

In functie de suprafata de lucru, puteti opta pentru un utilaj Hobby, ce utilieaza sistemul de transmisie cu melc-roata melcata sau cu transmisie prin curea de la motor si distributie si cu lant de la distributie la viteze. Suprafata de lucru pentru care se pot utiliza motocultoarele Hobby este cuprinsa intre 1000 si 5000 mp.

Pentru o suprafata mai mare, cuprinsa intre 5000 si 10000 mp se pot utiliza niste motocultoare semiprofesionale, care folosesc lant si cutie de viteze. Avantajul oferit de aceste utilaje consta in existenta celei de-a doua trepte de viteze, care favorizeaza reducerea consumului de carburant. Totodata, acest tip de utilaj dispune si de posibilitatea de a tracta eficient o remorcuta, pentru a facilita deplasarea pe distante scurte.

Daca dispuneti de o suprafata de lucru mai mare decat 10.000 mp, atunci puteti alege motocultoare profesionale, care utilizeaza transmisia de la cutia de viteze la freze prin ansamblul de pinioane conice.

De asemenea, pentru alegerea unor motocultoare de calitate se poate avea in vedere si motorul utilajelor, astfel incat motoarele in 4 timpi asigura un lucru confortabil si un consum redus de combustibil. O greutate mare a utilajului asigura o aderenta foarte buna si un cuplu crescut, iar transmisia mecanica in baie de ulei fara pierderi de putere este un sistem bun, deoarece nu apare uzura prematura a pieselor angrenate cu garantie integrala.

Site-ul http://motocultoare-motosape.blogspot.ro va ajuta sa alegeti motocultoarele potrivite pentru lucrarile pe care intentionati sa le desfasurati. Astfel, puteti alege motocultorul potrivit, atat in functie de pretul acestora, cat si de facilitatile de care dispun. Aceste utilaje sunt de un real folos atunci cand doriti sa executati lucrari agricole, motiv pentru care site-ul http://motocultoare-motosape.blogspot.ro/ ofera o gama variata de motocultoare.

Alte stiri actuale :

1. Agricultura, foame de bani şi de idei pentru asigurarea securităţii alimentare
2. Timisenii – pregatiti sa acceseze bani multi pentru agricultura
3. Fondurile mutuale in agricultura reglementate cu jumatati de masura
4. Standarde noi de calitate in agricultura, oportunitati noi de dezvoltare a afacerilor
5. Securitatea alimentara, in fata unei noi amenintari: agricultura cu fermieri de peste 60 de ani?

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Comments (2)

  1. Emilian

    ce tip de motocultor este cel din video atasat, de unde se poate comanda, pret, accesorii, prize de putere, etc

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.