Interlink.ro

Cum ne putem intretine telefonul?

January 17, 2017 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Cum ne putem intretine telefonul?
In primul rand am vrea sa mentionam ca in cazul in care telefonul se strica in ciuda faptului ca ati incercat totul pentru a il proteja, ar trebui sa mergeti intr-un service care este specializat in repararea tipului de telefon pe care il aveti si prin urmare daca aveti un Samsung cautati reparatii Samsung, si asta se aplica pentru orice telefon.

Daca telefonul este in garantie atunci mergeti doar acolo unde va spune garantia altfel o veti pierde din momentul in care o alta firma umbla in telefon, daca nu cumva ati pierdut-o deja cand s-a stricat telefonul.

Pentru ca telefoanele sunt mult mai performate apare si riscul de a se strica unele cmponente ele fiind mult mai fragile acum decat in trecut. In momentul in care avem un telefon smart in mod sigur nu avem cum sa fim foarte fericiti daca descoperim ca el este foarte zgariat sau ca are mai multe probleme. Atata timp cat un telefon este ingrijit corespunzator aveti si sansa de a beneficia de el pentru perioade mai lungi de timp.

Sunt unele telefoane destul de costisitoare cum ar fi si cele de la samsung si de aceea noi va recomandam sa folositi husele pentru a le proteja.

arsis.ro

Nu lasati telefonul abandonat in locurile in care umiditatea este mare sau unde e foarte mult praf pentru ca toti factorii acestia pot sa va afecteze grav componentele din telefon. In caz ca telefonul are si folie de protectie pentru ecran noi va recomandam sa nu ezitati sa le cumparati si sa le utilizati mai ales daca telefonul pe car eil utilizati e un telefon care are ecran tactil.

Scoate bateriile. Este important pentru ca astfel in medii umede evitati sa aiba loc un scurt circuit. Stergeti componentele telefonului cu o laveta si daca telefonul are si o carcasa express-on este mai simplu sa il stergeti.

In cazul in care va pricepeti puteti incepe sa scoateti suruburile si sa uscati componentele individual. Mai spunem o data, toate aceste lucruri ar trebui facute numai in cazul in care va pricepeti altfel puteti sa stricati aparatele. In caz de contact grav cu lichidele telefonul va trebui sa fie lasat in vase cu orez pentru o zi.

Este recomandat sa curatati telefoanele de amprente si de urme si daca se poate sa utilizati o laveta curata si nu doar produse care su substante active. Aparatele trebuie sa fie uscate pentru ca precipitatiile si umiditatea pot coroda circuitele electronice aflate la interior. Nu loviti teledoanele pentru ca aceste actiuni ajung in timp sa se simta de obicei sub forma de disfunctionalitati.

Pentru persoanele care vor telefoane nu foarte rezistente la factori care le pot distruge sunt si telefanele ceva mai rezistente. Din fericire au fost inventate si telefoanele care rezista la lichide, la praf si la socuri iar pretul nu e foarte mare. De asemena sunt si telefoane care intra in topul celor mai rezistente astfel de dispozitive, si au dovedit ca pot sa fie aruncate de la inaltimi urase sau pot sa fie scufundate in mai multe substante toxice, pot fi calcate cu masina sau lovite cu ciocanele.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.