Interlink.ro

Cum gasim pasta de dinti pentru albire?

November 21, 2016 | Author: | Posted in Sanatate

Cum gasim pasta de dinti pentru albire?
Pentru a va albi dintii puteti utiliza plasturi pentru albirea dintilor insa in acest articol urmeaza sa va prezentam mai multe despre pasta de dinti si diverse tipuri de pasta de dinti existente in comert.

Pasta de dinti pentru dintii mai sensibili are rolul de a forma o bariera care blocheaza factorii posibili iritanti care ajung la nervii dintilor.

Sensibilitatea dentara apare in general din cauza faptului ca se subtiaza stratul de smal si se slabeste dintele. Astfel se expun gingiile pentru ca apare retractia gingivala.

Ingredientele care protejeaza dentina sunt conectati cu nervii. Agentii alcalini care apar in compozitie  reduc inflamatia si calmeaza iritatiile de la nivelul gingiei. Pasta de dinti va trebui sa aiba in compozitie mai putin agenti. Efectul de ameliorare pentru sensibilitatea dentare dint timpul periajului e observabil dupa 4-6 saptamani.

arsis.ro

Pasta care contine fluor sau care contine fluoride are rolul de a intari smaltul dintilor si in acelasi timp de a ii remineraliza in urma efectelor acizilor din alimente.

Pastele de dinti care au fluor sunt considerate un ajutor in momentul in care vreti sa protejati mai riguros si sunt susceptibili la carii. Adesea ele conti fluor si trebuie supravegheati in timpul periajului pentru a putea evita inghitirea pastei de dinti si utilizarea excesiva a sa care pot sa determine aparitia de la fluoroza.

Pasta de dinti pentru micuti ar trebui sa aiba o concentratie mica sa aiba si un gust placut si un aspect placut si haios si sa nu aiba zahar.

expertcompany.ro

Pasta de dinti care are bicarbonat de sodiu reprezina mult timp o metoda buna de a curata dantura si desi nu are si un efect terapeutic asa cum se mentioneaza pentru fluor.

Aceasta are rolul de a face un mediu alcalin si de a impiedica acizii sa intre in dinti. Uele persoane vor acest tip de pasta datorita efctului pe care il produce in urma periajului. Utilizarea indelungata poate sa genereze iritarea gingiilor din cauza efectului abraziv pe care aceasta pasta de dinti il are.

Gelurile, in ciuda faptului ca sunt si persoane care considera ca nu sunt la fel de abrazive cum este pasta de dinti, datorita faptului ca au siliciu in compozitie, pot avea un efect mai abraziv decat pasta de dinti.

Sunt si geluri care contin apa de gura ce atrage o anumita categorie de utilizatori care prefera consistenta si gustul gelului decat pe cel al pastei de dinti. Nu s-a vazut o diferenta foarte eficienta intre aceste doua produse dar cele mai multe nu au fluor.

Prafurile pentru dinti uscate sunt o optiune cu ajutorul careia puteti sa va curatati dintii dar sunt mult mai abrazive fata de celelalte produse.

Solutiile ori pastele pentru a curata protezele dentare sunt bune pentru persoanele cu proteze dentare mobile sau fixe si apar si unele probleme in legatura cu patarea dintilor si cu absorbtia mirosului. Este bine sa consultati dentistul care sa va recomande o pasta mai eficienta pentru a curata protezele tinand cont de lucrarea protetica si de nevoile pe care le aveti.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.