Interlink.ro

Cum functioneaza radiofrecventa

July 19, 2018 | Author: | Posted in Probleme ale Femeilor

Cum functioneaza radiofrecventa
Femeile care isi doresc un aspect fizic mult mai placut, pot opta pentru tratamentul cu un  aparat radiofrecventa de la UtilariSaloane, iar in urma catorva sedinte de radiofrecventa, vor ajunge sa aiba aspectul fizic la care candva doar visau.

Trebuie mentionat faptul ca radiofrecventa poate sa fie corporala, astfel ca aparatul actioneaza asupra anumitor suprafete de pe corp, dar poate fi si faciala, astfel ca aparatul actioneaza asupra fetei.

Functionarea aparatului de radiofrecventa bipolara de la Utilari Saloane,are la baza emisia de unde electromagnetice cu frecventa mare, care odata ce ajunge in tesuturile umane determina electronii sa oscileze si sa vibreze. Aceasta oscilatie a electronilor pe orbitele lor creaza un efect de incalzire locala, al carui rezultat termolipoliza, adica la lizarea prin temperatura a celulelor adipoase.

In ceea ce priveste oscilatia electronilor, trebuie precizat ca aceasta este dependenta de mai multi factori, printre care se numara si adancimea la care se gaseste tesutul, densitatea diferita a tesuturilor in functie de structura sa, etc.

arsis.ro

Astfel, s-a avut in vedere calibrarea din fabrica a aparatului, in asa fel incat celulele adipoase sa primeasca cea mai mare energie. Este interesant faptul ca doar un anumit fel de celule a fost tintit si ca procedura este selectiva. In asa fel s-a ajuns ca celulele pielii sa fie incalzite la temperaturi cuprinse intre 40-44 de grade Celsius, in timp ce temperatura in tesutul adipos ajunge la temperaturi cuprinse intre 60-68 de grade Celsius.

Aparatul de radiofrecventa poate sa utilizeze doar o singura lungime de unda si un singur pol, iar atunci inseamna ca functioneaza monopolar.

Aparatul de radiofrecventa poate folosi doua lungimi de unda si doi poli, iar in acest caz se considera faptul ca acesta functioneaza bipolar.

In ceea ce priveste radiofrecventa tripolara, trebuie precizat ca aceasta nu exista decat ca termen de marketing, dat fiind faptul ca in realitate sistemele multipolare sunt un amestec de monopolar cu bipolar. Polii sunt practic electrozi intre care circula curent. Un alt amanunt interesant este acela ca fluxurile de energie pot sa origineze din 5-8 canale separate.

Un alt detaliu foarte interesant este acela ca radiofrecventa monopolara este capabila sa penetreze tesuturile mai in adancime, in timp ce radiofrecventa bipolara este mult mai precisa, dar si penetrarea este mai mica.

In ceea ce priveste sedintele de radiofrecventa, trebuie mentionat ca acestea depind foarte mult de la un salon la altul. In mare parte insa, o sedinta dureaza intre 20 si 45 de minute sau intre 30 si 60 de minute, iar pentru un tratament corporal ar fi indicate undeva intre 10 si 12 sedinte.

Asadar, acestea sunt cateva dintre cele mai importante detalii pe care ar trebui sa le cunoasca toate femeile in ceea ce priveste radiofrecventa.

Mai mult ca sigur, toate femeile care stiu ce inseamna radiofrecventa si ce presupune aceasta, mai devreme sau mai tarziu vor apela la un astfel de tratament, pentru ca odata cu trecerea timpului vor constata ca nu mai sunt multumite de aspectul lor fizic, care arata mult prea imbatranit.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 234 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.