Interlink.ro

Cum faci fata cu success aglomeratiei din oras?

September 25, 2017 | Author: | Posted in Diverse

Cum faci fata cu success aglomeratiei din oras?
Este adevarat faptul ca in momentul in care locuiesti intr-un oras mare al tarii ai mai multe posibilitati, iti poti gasi mult mai usor un loc de munca mai bine platit, si poti sa gasesti mult mai usor produsele si serviciile de care ai nevoie, insa totusi, ar fi si un mare dezavantaj sa locuiesti intr-un astfel de oras.

Cu siguranta aglomeratia dintr-un oras mare al tarii nu va fi pe placul tau, si nu iti va placea nici dimineata cand te duci la service sa astepti la fiecare semafor, sau sa pierzi chiar si doua sau trei ore in trafic pana ajungi acasa de la serviciu.

In acest caz, ar trebui sa iti cauti la Dbsolar o bicicleta electruca cu acumulator, pentru ca iti va fi mult mai usor sa ajungi cu ea la servici sau sa te deplasezi in oras.

In momentul in care iti cumperi o asemenea bicicleta, in primul rand scapi de efortul fizic pe care il faceai daca aveai o bicicleta normala, pentru ca nu va mai trebui sa pedalezi pentru a te deplasa.

arsis.ro

Un alt avantaj pe care il are o asemenea bicicleta electrica, este acela ca nu este poluanta la fel ca si autoturismele de exemplu, este ecologica, iar consumul de energie electrica este unul redus.

Faptul ca vei scapa de ambuteiajele din trafic, dar si ca nu va trebui sa platesti foarte mult pentru incarcarea cu energie electrica, pentru ca practic, pentru o luna vei plati costul energiei electrice, aproximativ cam cat ai plati un abonament la autobuzul de oras, reprezinta alte motive pentru care poti alege oricand cu incredere o asemenea bicicleta electrica.

Referitor la aspectul unei biciclete electrice, trebuie mentionat faptul ca aceasta se aseamana foarte mult cu o bicicleta oarecare, insa este prevazuta cu doua componente suplimentaere, si anume cu un motor electric, si cu un acumulator li-ion.

Motorul electric este extrem de important datorita faptului ca el pune dispozitivul in miscare, si este situat de cele mai multe ori fie in butucul din fata, fie in butucul din spate al bicicletei.

Conform reglementarilor legale ale Uniunii Europene, o bicicleta electrica poate sa fie prevazuta cu un motor care are o putere maxima de 250 W, ceea ce inseamna 0.3 CP, iar viteza maxima pe care o poate atinge este de 25km/h.

Acumulatorul li-ion este si el foarte important, pentru ca rolul sau este acela de a alimenta cu energie electrica motorul electric al bicicletei.

Un astfel de acumulator este situati in portbagajul bicicletei sau langa roata din spate a acesteia, iar acumulatorul trebuie sa fie detasabil, pentru a se putea incarca foarte usor.

Asadar, dupa cum cred ca bine se poate observa, o bicicleta electrica poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru cei care vor sa scape de aglomeratia din trafic, iar faptul ca mersul cu o bicicleta electrica in oras este mai ieftin decat abonamentul lunar pentru transportul in comun, reprezinta un motiv intemeiat pentru care ai putea sa iti cumperi o asemenea bicicleta.

 

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 202 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.