Interlink.ro

Cum cumperi cel mai bun ferastrau circular culisant?

February 14, 2019 | Author: | Posted in Casa si gradina, Diverse
expertcompany.ro

Cum cumperi cel mai bun ferastrau circular culisant?Un fierastrau culisant este un instrument specializat care va permite sa faceti taieturi la o varietate de unghiuri. Ferastraul are o lama montata pe un brat oscilant care pivoteaza la stanga sau la dreapta pentru a produce taieturi inclinate. Aveti posibilitatea sa utilizati un fierastrau culisant pentru a face rapid taieturi pentru turnare coroana, rame de tablouri, cadre de usi, carcase de ferestre si multe altele. Veti gasi trei variante:

Amestecurile de ferastrau combinate prezinta palete care pivoteaza la stanga si la dreapta pentru taieturi unghiulare si se inclina intr-o singura directie pentru taieturile mari. Manipularea ferastraului pe ambele axe deodata produce o taietura mixta. Ferastrul culisant este util pentru cadrele de tablouri, pentru turnarea coroanei sau pentru orice proiect care necesita taieturi in doua planuri. Acestea ofera avantajul de a face taieturi compuse intr-o singura trecere.

Combinele de frezat cu doua comprese functioneaza ca niste ferastraie, dar in timp ce ferastraiele combinate se inclina intr-o singura directie, ferastraiele cu doua placi combinate se pot inclina atat spre stanga cat si spre dreapta. Ele pot crea rapid unghiurile.

Componentele de aschiere cu alunecare compacte au toate versatilitatea ferastraielor compozite si o caracteristica culisanta, similara cu un ferastrau cu brat radial, permitandu-va sa mutati lama inainte si inapoi. Avantajul major al caracteristicilor de alunecare este lungimea marita a taieturii pe care o ofera.

arsis.ro

Daca vreti sa cumparati cele mai bune astfel de ferastraie circulare culisante va recomandam magazinul Casa Idea, unde cu siguranta veti gasi ceea ce cautati indiferent de proiectul la care lucrati.

Amperii masoara puterea motorului ferastraului. Amperii mai mari inseamna mai multa putere de taiere.

Dimensiunea lamei este un aspect important in alegerea unui ferastrau circular. Cele mai obisnuite dimensiuni ale ferastraului circular sunt 8, 10 si 12 toli. Retineti ca lamelele cu diametru mai mare au capacitatea de a face taieturi mai lungi.

Inaltimile de adancime va permit sa ajustati inaltimea lamei, controland cat de adanc se taie in piesa de lucru.

Suportii de lame articulate pastreaza garda in afara stocului, astfel incat sa aveti o vedere mai buna asupra liniei de taiere. Cand ridicati ferastraul, garda se opreste pentru a acoperi complet lama.

Franele electrice inverseaza fluxul de electricitate din motorul ferastraului atunci cand eliberati declansatorul. Inversarea curentului opreste rapid impulsul lamei. Franele electrice pot opri lama in doar doua secunde, mult mai repede decat o lama pe un ferastrau fara aceasta caracteristica.

Ansamblurile axului sau ale arborelui imobilizeaza arborele si lama, facand mult mai usoara schimbarea lamei.

Praful si suflantele de praf ajuta la deplasarea rumegusului din zona de taiere. Pungile de praf se fixeaza direct pe ferastrau si se colecteaza rumegusul.

Extensiile se conecteaza la partile laterale ale ferastraului si sustin stocul mai lung pentru a oferi o taiere precisa.

Grinzile glisante si flip ofera un sprijin suplimentar pentru un stoc mai inalt pentru taieturi standard. Puteti sa le glisati sau sa le rotiti pentru a face taieturi orizontale sau pentru a sustine piesele de lucru mai lungi.

Ghidajele laser si lampile de ghidaj proiecteaza un fascicul sau arunca o umbra pe piesa de lucru, ajutandu-va sa ghidati cu exactitate taieturile.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 249 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.