Interlink.ro

Cum alegi o oglinda decorativa?

November 4, 2020 | Author: | Posted in Casa si gradina
expertcompany.ro

Cum alegi o oglinda decorativa?In momentul in care ai de gand sa iti decorezi noul apartament sau noua casa, sau daca pur si simplu consideri ca locuinta ta are nevoie de o reimprospatare, trebuie sa faci o multime de schimbari.

Prima data, trebuie ca locuinta sa fie goala, fara mobilier, fara nimic, astfel incat sa iti poti pune planul in aplicare. Asadar, avand locuinta goala, vei incepe cu zugravirea peretilor, a caror culoare o vei alege in functie de preferinte, sau in functie de tendinte.

Apoi, dupa ce ai ales culoarea peretilor si i-ai zugravit, trebuie sa iti indrepti atentia spre obiectele de mobilier specifice fiecarei incaperi. Vei alege patul (cu noptiere), un dulap si o comoda pentru tv in in dormitor.

In bucatarie vei alege mobilierul de bucatarie si electrocasnicele, iar in baie vei alege mobilierul pentru baie si o oglinda. Apoi, trebuie sa iti indrepti atentia spre living. Acolo trebuie sa alegi si mobilierul, si canapeaua din living, dar si neaparat o oglinda decorativa impresionanta.

arsis.ro

Oglinda este un element cheie, un alement care are atat un rol practic cat si un rol functional, deci trebuie sa stii sa iti indrepti atentia spre cele mai potrivite oglinzi decorative.

In momentul in care vine vorba despre oglinzi decorative, trebuie facuta precizarea ca acestea sunt obiecte decorative care reusesc sa faca diferenta intr-o incapere, mai ales in cazul in care stii cum sa le plasezi intr-un mod inteligent.

De exemplu, o oglinda pe care o plasezi in dormitor, poate sa creeze un accent dramatic, in timp ce o oglinda asezata in living face camera sa para mai luminoasa.

De mentionat este faptul ca oglinzile decorative sunt obiecte versatile, si se potrivesc in orice incapere a locuintei. Poti alege de exemplu o oglinda decorativa de dimensiuni mari, pe care sa o asezi pe un perete gol. Aceasta poate reprezenta punctul de interes din locuinta.

O alta idee interesanta este aceea de a opta pentru mai multe olginzi decorative care sa aiba diferite dimensiuni si care sa fie grupate impreuna, cu scopul de a crea un colaj interesant. O astfel de idee cu siguranta este una care inspira creativitate.

Indiferent de motivul sau de motivele pentru care ai nevoie de o oglinda decorativa, vei putea sa gasesti diferite optiuni potrivite pentru tine la RetroBoutique. Este insa nevoie sa ai in vedere mai multe detalii importante inainte de a alege o oglinda decorativa, pentru a te asigura ca faci cea mai buna alegere.

In continuare vei putea descoperi care sunt aceste detalii, de care daca vei tine cont, in mod evident vei reusi sa faci cea mai potrivita alegere.

  1. Tine cont de dimensiunile oglinzilor decorative

Primul detaliu foarte important pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand vrei sa iti alegi o oglinda decorativa, este reprezentat de dimensiunile acesteia. Cu siguranta stii si tu ca oglinzile decorative sunt obiecte usor de sesizat, ceea ce inseamna ca nu este neaparat necesar sa iti indrepti atentia spre o oglinda foarte mare, pe care sa o trasformi in elementul central al incaperii. Nici nu vei da insa gres daca vei proceda in acest fel.

Apoi, tot legat de dimensiunile oglinzilor, trebuie adus in discutie faptul ca acestea se aleg in functie de camera in care vor fi amplasate. In cazul in care de exemplu vrei sa alegi o oglinda pentru o camera mica sau chiar si pentru hol, atunci cu siguranta un astfel de element decorativ care are dimensiunile de 75 X 75 cm reprezinta o alegere potrivita.

In cazul in care insa vrei sa alegi o oglinda pentru dormitor, cu scopul de a a adauga un accent mic pe perete, cu siguranta 25 X 25 cm, reprezinta dimensiunile cele mai potrivite.

  1. Tine cont de designul si de forma oglinzilor decorative

Fara doar si poate, designul unor obiecte care au rol decorativ, este deosebit de important, deci este neaparat nevoie sa iei in considerare acest criteriu.

In cazul in care urmeaza sa iti indrepti atentia spre o oglinda decorativa pe care sa o amplasezi in baie, cel mai probabil iti vei indrepta atentia spre o oglinda care are designul modern.

In schimb, in cazul in care vrei sa iti alegi oglinda decorativa pentru livingul amenajat in stil clasic, atunci este cat se poate de firesc faptul ca iti vei indrepta atentia spre un astfel de accesoriu clasic.

Nu doar designul conteaza ci si forma. Poti sa gasesti oglinde care au forma patrata, poti gasi oglinde cu forma ovala, rotunda sau dreptunghiulara. Exista diferite forme, deci cu siguranta optiunile sunt foarte multe.

  1. Tine cont de rama oglinzilor decorative

In ceea ce priveste rama, poti opta pentru o rama din metal a oglinzii sau poti alege o rama din lemn. Exista si oglinzi decorative care au rama facuta din sticla. Deci, numarul optiunilor este foarte marr.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 283 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.