Interlink.ro

Cum alegem cea mai buna dimensiune pentru o masina de spalat?

June 30, 2015 | Author: | Posted in Diverse

Cum alegem cea mai buna dimensiune pentru o masina de spalat?
Aveti probleme legate de functionarea corecta a masinii de spalat? Cea mai simpla solutie este apelarea la serviciile unui service masini de spalat. Un astfel de service masini de spalat este www.reparatiimasinidespalatladomiciliu.ro, unul dintre cele mai bune service-uri de acest tip din Bucuresti.

Dimensiunea unei masini de spalat depinde, de obicei, de nevoile de spalare ale fiecaruia. Daca spalati rufe foarte des, atunci o masina de spalat mai mare ar putea fi cea mai buna alegere. Pe de alta parte, daca aveti foarte putine rufe, ar trebui sa alegeti o masina de dimensiuni mai reduse.

De asemenea, ati putea opta pentru o masina de spalat cu o dimensiune redusa, in special daca locuiti intr-o casa mica. Inainte de a alege cea mai buna dimensiune pentru masina de spalat, ar trebui sa intelegeti faptul ca majoritatea producatorilor masoara capacitatea masinii in greutate, de obicei in kilograme pe incarcare sau „sarcina”.

Din moment ce acest lucru poate fi, oarecum, derutant, puteti cantari sarcina medie de rufe murdare pe care doriti sa le spalati, inainte de a va deplasa la magazin pentru a achizitiona masina de spalat.

arsis.ro

Chiar daca poate suna putin stupid, cea mai simpla modalitate de a cantari o sarcina de rufe este prin punerea acesteia intr-un cos si mai apoi punerea cosului pe un cantar. Dimensiunile masinilor de spalat obisnuite variaza intre 3.6 si 9 kilograme. Urmatorul pas atunci cand cumparati o masina de spalat este sa va decideti cat de des aveti de gand sa spalati rufe.

O masina de spalat de dimensiuni mari este foarte buna pentru gospodariile mari. O astfel de masina poate spala aproximativ 9 kilograme de haine. Astfel de masini folosesc, de obicei, mai multe energie electrica si apa decat cele mici. Prin urmare, acesta este, de asemenea, un aspect important pe care trebuie sa-l luati in considerare.

Masinile de spalat mai mici folosesc mai putin apa si energie. Cu toate acestea, intr-o gospodarie mare, veti avea nevoie sa spalati mai des, si puteti ajunge sa folositi mai multa apa si energie pe termen lung. Masinile mici pot tine, de obicei, in jur de 3.6 kg de haine. De asemenea, ca regula generala, trebuie stiut faptul ca masinile cu incarcare frontala pot tine chiar si mai putin de atat.

Un alt lucru ce trebuie avut in vedere atunci cand alegeti cea mai buna dimensiune pentru masina de spalat este dimensiunea plapumelor si cat de des le spalati. Evident, spalarea unei plapumi mari va necesita o masina mai mare.

Daca spalati des astfel de articole ati putea opta pentru masini mai mari. Folosirea masinilor de spalat mari si a uscatoarelor de la o spalatorie ar putea fi o alta optiune, mai ales in cazul in care astfel de articole nu sunt spalate foarte des. Atunci cand alegeti dimensiunea unei masini de spalat trebuie sa va ganditi si la spatiul pe care aceasta il va ocupa.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.