Interlink.ro

Culori si teme de Craciun

October 17, 2018 | Author: | Posted in Casa si gradina

Sarbatorile de iarna sunt un motiv de bucurie pentru toata lumea, indiferent de varsta. Este cea mai frumoasa perioada a anului, fiind o perioada de relaxare, in care ne petrecem mai mult timp cu persoanele apropiate, timp in care ne revedem cu familia pe care poate ca nu am mai vazut-o de ceva vreme.

Sfarsitul lunii Decembrie reprezinta finalul de an in care ne distram pe cinste la petreceri de Craciun alaturi de colegii de serviciu. Este acea vreme in care alaturi de toti cei dragi noua, ne strangem in seara de Ajun si impodobim bradul, imbracand intreaga casa in straie de sarbatoare.

In ceea ce priveste hainele festive ale casei noastre, intotdeauna au fost date ,,lupte” intre prieteni, in care cei care aveau casa si un brad impodobit de Craciun, mai frumos, castigau. Decoratul de Craciun, este un minunat prilej de a strange toata familia aproape, reunindu-le imaginatia intr-un joc, pentru a crea cel mai frumos decor de Craciun si anul acesta.

arsis.ro

Mai jos, sunt enumerate culorile si temele clasice ale decorului de sarbatoare, pe care, combinandu-le si mixandu-le cu putina inventivitate si amprenta personala, le puteti transforma in ceva modern si le puteti da un aer unic si deosebit.

O combinatie de culori potrivita pentru casele celor care vor sa aiba un decor de sarbatoare, dar care sa ramana totusi serios si clasic, este verdele cu auriul.

In aceasta combinatie, auriul va contrasta frumos cu verdele inchis, precum cel al bradului, si va fi pus in evidenta foarte bine, oferind si o luminozitate intregii case formand un ansamblu vizual presat cu sclipiri de praf magic auriu.

Peisajul ideal de iarna, a fost intotdeauna vizualizat ca un tablou pictat in nuante de albastru gheata si alb pur. Aceste 2 culori se imbina perfect pentru a reprezenta cu succes imaginea iernii revarsate peste natura, asadar decorul in aceste nuante va va ajuta sa va simtiti inconjurati de farmecul iernii, in timp ce savurati o ceasca de ciocolata calda fierbinte.

Albul este nuanta principala pe care o puteti utiliza in tema decorului de Craciun, astfel incat, avand o baza cu mobila si ornamente in nuante de alb, nu este necesar decat sa adaugati cateva pete de culoare, in functie de gusturi, pentru a oferi un aer total diferit. Daca aveti deja in casa obiecte albe, asta inseamna ca puteti decora fara multe cheltuieli in plus.

In combinatie cu rosu, albul formeaza cea mai clasica tema de culori a Craciunului, majoritatea simbolurilor acestei sarbatori fiind in aceste 2 culori.

Langa Gri, albul ofera luminozitate si un aer linistit si pozitiv, ducand cu gandul la iarna de afara, asemeni combinatiei de alb cu albastru.

Bineinteles, nu putem sa omitem nici combinatia de verde cu rosu, fara de care parca nici nu exista decor de Craciun. Daca vrei sa alegi ceva clasic si vesel, alege accesorii verzi si rosii.

In mod clar, aceste culori pot fi combinate intre ele, fiind cu atat mai mare provocarea, de a crea decorul perfect de Craciun, in combinatii de culori inedite!

Cu siguranta, si o tema de culori cu rosu, gri si alb va fi ceva apreciat si extrem de frumos din punct de vedere vizual, in timp ce o combinatie intre albastru gheata si verde brad va fura in mod sigur privirile tuturor!

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 27 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.