Interlink.ro

Cine mai cumpara calculatoare in anul 2018?

April 12, 2018 | Author: | Posted in Calculatoare
expertcompany.ro

Cine mai cumpara calculatoare in anul 2018?
Calculatoarele sunt acele echipamente pe care le puteam gasi in fiecare locuinta acum mai bine de un deceniu, datorita faptului ca ele puteau sa fie folosite pentru a naviga pe internet, pentru gamming, pentru a viziona filme online, pentru a asculta muzica, pentru a lucra de acasa, sau intr-o multime de alte scopuri.

In acele vremuri, calculatoarele erau echipamentele la moda, iar acest lucru era oarecum firesc, tinand cont de faptul ca laptopurile nu erau la fel de performante precum PC-urile.

Odata cu trecerea timpului insa, producatorii de laptopuri au constientizat faptul ca trebuie sa produca echipamente care sa fie din ce in ce mai performante, astfel incat sa poata sa tina pasul cu PC-urile.

Tocmai acesta este si motivul pentru care apoi, in urmatorii ani calculatoarele nu au mai fost atat de apreciate de catre utilizatori, dat fiind faptul ca laptopurile au inceput sa fie din ce in ce mai performante.

arsis.ro

Plus de asta, un laptop ocupa si mult mai putin spatiu intr-o camera, asa ca nu mai trebuie sa surprinda pe nimeni faptul ca laptopurile sunt preferate de catre utilizatori in defavoarea PC-urilor.

Si totusi, chiar daca laptopurile sunt mult mai cautate pe piata decat PC-urile, exista totusi utilizatori de PC, care si in anul 2018 prefera tot PC-urile in defavoarea laptopurilor.

Aici trebuie sa amintim faptul ca o prima categorie de asemenea utilizatori este reprezentata de catre gammeri, care mai de fiecare data cand trebuie sa isi aleaga un echipament nou, prefera un PC in defavoarea unui laptop.

Exista gammeri care aleg sa isi cumpere calculatoare pentru gamming noi noute, sau exista utilizatori care isi cumpara componente, astfel incat sa isi creeze ei singuri calculatorul pentru gamming.

Exista insa si utilizatori de PC, care au testat atat laptopurile cat si calculatoarele, si au ajuns la concluzia ca oricand este mult mai util sa detii un PC, decat sa detii un laptop, asa ca acesti utilizatori isi vor alege mereu un PC, chiar daca isi vor alege unul din multimea de calculatoare second hand existente pe piata.

Alti utilizatori, le-au ramas fideli PC-urilor, asa ca desi sunt constienti de faptul ca un laptop poate fi mai avantajos si poate ajuta la economisirea spatiului intr-o locuinta, tot spre un PC opteaza.

Acesti utilizatori de regula fie sunt gammerii, fie sunt utilizatori care nu folosesc foarte mult echipementul. Cei care au de gand sa foloseasca calculatorul destul de putin timp, cu siguranta isi vor indrepta atentia si ei spre un PC in defavoarea unui laptop.

In anul 2018, spre PC-uri se orienteaza si acei utilizatori de PC care lucreaza de acasa, si care au nevoie de un asemenea echipament pentru a-si putea desfasura activitatea din viata de zi cu zi.

Ei bine, dupa cum se poate observa, in momentul in care vine vorba despre PC-uri, chiar daca ele nu mai sunt atat de cautate de catre utilizatori, raman totusi echipamente foarte utile, asa ca se merita oricand achizitionarea unui PC, acesta putand fi extrem de util in foarte multe situatii.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.