Interlink.ro

Chiloți boxeri modelatori cu talie înaltă pentru femei

October 6, 2021 | Author: | Posted in Cumparaturi

Chiloți boxeri modelatori cu talie înaltă pentru femeiCine s-ar fi gândit vreodată că femeile pot sta fără griji atunci când intră în garderobă și probează acele haine abandonate de mult, undeva în spatele dulapului ?

Toată lumea știe cât de pretențioase și atente la detalii sunt femeile, mai ales atunci când vine vorba de propriul aspect, stil și vestimentație .

Cu timpul, este normal să apară schimbări ale siluetei și  fluctuații de greutate, însă asta nu are de ce să fie o problemă pentru nicio femeie !

De-acum încolo, fie că vrei să te simți din nou bine într-o pereche de jeans, fie că vrei să fii sufletul petrecerii sau să atragi toate privirile la birou , chiloții  boxeri modelatori INTIMIDEA sunt soluția perfectă !

arsis.ro

Șosetăria.ro vă pune la dispoziție un alt articol ce face parte din categoria lenjeriilor modelatoare pentru femei, având un design unic și foarte practic .

Chiloții sub formă de boxeri modelatori sunt extrem de confortabili și pot fi purtați pe sub orice piesă din garderoba dvs . Concepuți pentru a acoperi imperfecțiunile siluetei oricărei femei, aceștia sunt disponibili în următoarele mărimi: S /M , M /L și L / XL . În ceea ce privește culoarea, producătorul a ales o nuanță neutră, anume bej-natural pentru a se asorta rapid și fără bătăi de cap cu rochia preferată sau cu blugii primiți cadou !

O trăsătură aparte a chiloților modelatori INTIMIDEA este că au talie înaltă, astfel că asigură susținerea mult visată. De asemenea, lungimea lor este  aproximativ până la jumătatea zonei coapselor, fapt ce-ți conferă libertate de mișcare și flexibilitate. Cusăturile acestora sunt plate și practic insesizabile, iar un plus al chiloților INTIMIDEA este că beneficiază de un clin hipoalergenic din bumbac.

expertcompany.ro

Astfel, avantajale pe care această piesă de lenjerie modelatoare vi le oferă sunt incredibile : talia este imediat subțiată, abdomenul devine plat, zona coapselor este vizibil micșorată, iar fesele sunt ridicate pentru un efect atletic.

Ce mai aștepți? Ești la un pas de a avea silueta mult dorită!

Cu siguranță vă întrebați cum ar trebui să îngrijiți noul dvs articol de lenjerie modelatoare… Ei bine, nu este deloc dificil întrucât producătorul ne oferă informațiile necesare. Astfel, chiloții modelatori INTIMIDEA pot fi spălați la mașina de spălat la o temperatură de maximum 40 de grade Celsius la un program normal.

Nu este indicat să folosiți produse pe bază de înălbitori și nici să utilizți fierul de călcat. În schimb, dacă optați să uscați produsul la uscătorul de rufe, temperatura setată trebuie să fie destul de mică pentru a nu afecta materialul din care chiloții sunt confecționați.

Intuiți deja că părerile clienților celor de la Șosetăria.ro sunt pozitive, aceștia fiind mulțumiți de achiziția efectuată, fapt confirmat de rubrica de review-uri.

În cazul în care vă hotărâți să achiziționați chiloții boxeri modelatori INTIMIDEA, nu uitați să aruncați o privire și la celelalte produse disponibile pe site în aceeași categorie! Veți fi surprinse când veți descoperi că puteți combina mai multe piese de lenjerie modelatoare pentru a arăta impecabil !

Acestea fiind zise, spor la cumpărături !

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.