Interlink.ro

Cele mai interesante aplicatii cu jocuri

March 8, 2021 | Author: | Posted in Diverse, Telefoane mobile

telefon Samsung
In tren, in timpul unei pauze sau pur si simplu pentru divertisment aplicatiile de jocuri de pe smartphone-uri au fost intotdeauna printre cele mai populare. Jocuri noi sunt dezvoltate in fiecare zi, uneori exista o multime de stiri despre aplicatii individuale timp de cateva luni, pana cand acestea dispar pentru a fi inlocuite de altele.

Daca ai un telefon Samsung esti in locul potrivit pentru ca ele se instaleaza din Google Play.

  1. „Clash Royale” de la Supercell (gratuit)

Clash Royale este un joc multiplayer in timp real care va permite sa jucati impotriva adversarilor din intreaga lume. Puteti colecta carti, va puteti infiinta propria comunitate de lupta, puteti provoca prieteni sau colegi de clan si puteti sarbatori victoria asupra inamicilor.

  1. „Clash of Clans” de Supercell (gratuit)

In Clash of Clans poti sa iti fondezi propriul clan sau sa te alaturi altuia. Cu aplicatia puteti concura impotriva jucatorilor din intreaga lume in razboaie epice de clanuri.

arsis.ro
  1. „Pokémon GO” de la Niantic, Inc. (gratuit)

Chiar daca hype-ul despre Pokémon GO slabeste din ce in ce mai mult, aplicatia este inca ridicata pe scara popularitatii. Prindeti Pokémoni, lasati-i sa lupte unul impotriva celuilalt in arene sau invingeti jucatori puternici.

  1. „Gardenscapes” din Playrix Games (gratuit)

In Gardenscapes puteti reinnoi, decora si cultiva o gradina virtuala si va puteti bucura de o poveste originala. De asemenea, puteti juca sute de niveluri de match-3 si puteti face schimb de idei cu comunitatea.

  1. „Summoners War: Sky Arena” de la Com2uS (gratuit)

In Summoners War, strategiile si combinatiile diferitilor monstri asteapta sa ajunga pe insula cu tine pentru a lupta pentru suprematie.

expertcompany.ro
  1. Sudoku

Sudoku este disponibil in mai multe variante si este un joc care te va atrage din prima daca iti plac cifrele. Exista numeroase persoane pasionate de jocurile matematice, iar acest joc vine in mai multe variante diferite pe care le poti instala.

  1. Rebus

Exista foarte multe persoane pasionate de rebus care abia asteapta sa rezolve cuvintele incrucisate disponibile. Aceste jocuri pentru telefon sunt ideale pentru a fi jucate in masina sau in orice alt loc si de cele mai multe ori nu ai nevoie nici de conexiune la internet pentru ele.

  1. Gaseste diferentele

Acesta este un alt exemplu de joc care cu siguranta va va atrage atentia mai ales atunci cand sunteti foarte focalizati pe detalii. Cu ajutorul acestor aplicatii veti reusi cu siguranta sa obtineti un moment de relaxare. Nu va recomandam insa sa folositi aplicatiile contra timp pentru ca exista riscul ca distractia sa se transforme intr-o stare de nervozitate intensa.

  1. Escape Rooms

Escape Rooms este un joc care va provoaca sa scapati din incaperea in care ati ramas prins. Este cu siguranta un joc interesant care merita toata atentia, insa daca nu aveti rabdare si nu sunteti atenti la detalii, joaca de-a detectivii s-ar putea sa va dezamageasca si sa va enerveze peste masura.

  1. Zuma

Zuma este un joc foarte popular inca, folosit de pe primele calculatoare si ajuns acum si pe telefoane. Toti am auzit de Zuma si de bilutele sale colorate, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa il instalezi.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 283 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.