Interlink.ro

Cele mai bune sfaturi pentru folosirea unui smartphone?

December 18, 2015 | Author: | Posted in Diverse

Cele mai bune sfaturi pentru folosirea unui smartphone?Cele mai bune piese iPhone si produse pentru aceste terminale se pot gasi acum mult mai usor decat in trecut in numeroase magazine online si pe platforme foarte utile in acest scop ce pot fi gasite pe internet.

Afisajul cu care telefoanele mobile inteligente sunt acum dotate este si el tot mai performant si trebuie protejat.

Multi utilizatori opteaza pentru afisaje de tip full-HD care ofera cea mai buna caliatte posibila a imaginilor si videoclipurilor ce pot fi incarcate pe internet. Ecranele de tip AMOLED sunt deosebite si asigura performante foarte mari oricui le foloseste pentru telefoanele lor mobile inteligente. Exista chiar si o aplicatie denumita Amoled Fixer.

Ea se poate descarca de pe platforma Google Play, ea avand capacitatea de a remedia problemele pe care le are afisajul unui telefon mobil sau al unei tablete cu iOS sau Android.

arsis.ro

Aceasta aplicatie va face intregul ecran alb pentru a repune in functiune pixelii care pot prezenta probleme in urma utilizarii indelungate a telefonului tau mobil. Aplicatia ar trebui sa fie rulata destul de des, in mod regulat, astfel incat sa fie reparate problemele care apar cu afisajul telefonului tau mobil inteligent.

Poti demara inclusiv o procedura de diagnostic a ecranului tau pentru a afla care sunt principalele probleme pe care el le are. Nu trebuie sa te ingrijorezi deloc pe parcursul intregii proceduri de diagnosticare si reparare a defectiunilor aparute in telefonul tau, in special la ecranul acestuia.

Pe dispozitivele Android ai si posibilitatea de a vedea cat de buna este conexiunea ta la reteaua de internet pe care o folosesti in mod curent. Exista o aplicatie numita Internet Speed Meter, ea adaugand la meniul telefonului tau, in partea de sus, viteza de conexiune la internet pe care o ai in orice moment in care navighezi online.

Ea creeaza si o notificare permanenta prin care poti sa afli cat de mult trafic de internet consumi pe gadgetul tau in timpul navigarii pe internet. Aplicatia poate face diferenta intre reteaua Wi-Fi si cea de date mobile, asigurata de operatorul tau de telefonie mobila.

Dupa descarcarea si instalarea aplicatiei respective, poti sa optezi pentru activarea notificarilor pe care tu le vei primi pe gadgetul pe care il folosesti. Notificarile de pe gadgetul tau pot fi si ele personalizate dupa cum vrei sa faci totul.

Aplicatia va deveni inactiva, daca tu doresti acest lucru, atunci cand nu te vei mai conecta la o retea de date mobile sau la una de tip Wi-Fi din propria locuinta. Prin inchiderea aplicatiei, atunci cand nu ai nevoie de informatiile oferite de ea, vei reusi sa economisesti baterie si sa ai o autonomie mai mare cu ajutorul gadgetului pe care il folosesti.

In plus, aplicatia iti va alcatui statistici utile pentru tine si iti va arata cat anume ai consumat din traficul de date inclus in abonamentul tau de telefonie mobila. Astfel, vei reusi sa eviti costurile suplimentare pe care operatorii de telefonie mobila le pot impune in unele cazuri.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.