Interlink.ro

Cele mai bune jocuri cu tiruri

September 7, 2015 | Author: | Posted in Jocuri

Cele mai bune jocuri cu tiruriSa fii sofer de tir este o intreaga poveste pe care o poti afla de la cei care practica aceasta meserie de ani buni si care fac din ea un mijloc de trai deoarece se plateste foarte bine. Aceasta meserie are si avantaje dar si dezavantaje pe care cei care aleg sa conduca un tir si le iau in calcul pentru a vedea daca se pliaza pe ceea ce isi doresc ei sa faca.

Cel mai mare dezavantaj al acestei meserii este in primul rand faptul ca esti nevoit sa stai departe de familie foarte mult timp, si acest lucru nu doar pentru un anumit timp ci pentru ani intregi de viata in care faci aceasta tranzitie de acasa in alte colturi indepartate unde esti nevoit sa te deplasezi ca sa iti faci treaba.

Conditiile de viata la care sunt nevoiti sa se adapteze soferii de tir nu sunt din cele mai bune, statul foarte mult pe scaun la volan, multele ore petrecute pe sosele, dorul de familie si de casa. Este adevarat ca pentru cei incepatori aceste conditii par sa nu fie luate in seama pentru ca sunt incantati sa descopere si sa invete lucruri noi, sa vada locuri pe care pana atunci nu le-au mai vazut ceea ce ii face sa accepte si sa continue sa lucreze oricat de greu ar fi.

Unii soferi de tir care au trecut prin toate dificultatile acestei meserii, daca ii intrebi ce ar face daca ar fi sa o ia de la inceput ar raspunde orice altceva dar nu sofer de tir.

arsis.ro

Pe langa efortul pe care trebuie sa il depui ca sofer, ore nedormite, oboseala fizica care se tot aduna, putem vorbi si de un efort psihic fiind calator prin locuri necunoscute. Aceasta meserie nu este un simplu joc cu tiruri ci odata ce ai ales sa o practici trebuie sa dai tot ce poti ca sa iti duci treaba cu bine pana la capat fara sa stai sa te mai gandesti cat de greu este.

Unii soferi nimeresc conditii bune si pe traseu, insa de cele mai multe ori grija pentru hrana sau pentru a gasi o baie unde sa se spele revine tot in sarcina soferului. Daca a mai parcurs acelasi traseu deja stie cateva puncte care ii pot fi de folos in acest sens ca sa poata avea parte cat de cat de conditii decente pe drum. Esti ca atunci cand ai plecat cu cortul, nu ai conditii si esti nevoit sa traiesti si sa te adaptezi celor pe care le gasesti.

Se pare ca aceasta meserie nu este practicata doar de catre barbati, de ceva vreme am vazut la volanul acestor autotrenuri si femei care se descurca la fel de bine si pot fi si ele catalogate ca buni soferi in aceasta munca. Singura problema a soferilor de tir este lipsa timpului liber care fiecare si-l programeaza asa cum cred de cuviinta dupa ce si-au terminat toate cursele pe o saptamana.

Depinde in mare parte si de fiecare sofer cum stie sa isi gestioneze cursele ca la sfarsit de saptamana sa poata avea parte de un timp doar al sau ca sa se bucure alaturi de prieteni si familie recompensand orele multe petrecute pe diferite trasee. Cred ca singurul avantaj al acestei meserii este remuneratia destul de mare care face pe multi sa aleaga sa o practice pentru ca viata foarte grea din tara te determina sa pornesti in aceasta directie pentru a putea trai decent.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Additional Articles From ‘Jocuri’