Interlink.ro

Ce schimbari va aduce Samsung Galaxy S8?

November 14, 2016 | Author: | Posted in Diverse

ce-schimbari-va-aduce-samsunggalaxys8Urmatorul device pe care cei de la Samsung vor sa il lanseze, este Galaxy S8, un smartphone care isi propune sa spele pacatele lui Note 8, Samsung adresandu-se cu aceasta lansare, in special utilizatorilor care isi doreau Note 7, unii dintre acestia apucand si sa-l cumpere, dar fiind nevoiti sa-l trimita inapoi la Samsung.

Iti doresti reparatii Samsung profesionale pentru smartphone-ul tau? Intra pe Service-Gsm.ro.
Compania a decis de curand sa retraga de pe piata toate device-urile Samsung Galaxy Note 7, dupa ce s-a descoperit ca un numar important dintre acestea, aveau probleme cu bateria, explodand la propriu sau stricandu-se daca erau incarcate la 100% din capacitate.

Problema respectiva nu a putut fi indepartata prin nici un update de soft, asa ca utilizatorii au trimis inapoi device-urile cumparate, cei de la Samsung pierzand multi bani in urma acestei afaceri.
Samsung Galaxy S8 va primi un ecran cu diagonala mai mare.

Asa cum spuneam si mai sus, cei de la Samsung vor sa se revanseze fata de utilizatorii care erau fani ai gamei Galaxy Note 7. In consecinta, se pare ca Samsung Galaxy S8 va dispune de un ecran cu diagonala mai mare.

arsis.ro

Potrivit publicatiei de stiri coreene The Bell, un analist a declarat ca Samsung a decis sa echipeze modelele de Galaxy S8 cu ecrane semnificativ mai mari, pentru a atrage utilizatorii de Note 7. Vor exista se pare 2 modele cu diagonale diferite: unul cu diagonala de 5.7 inch si unul cu diagonala de 6.2 inch.

In ciuda acestei alegeri, de a mari diagonala ecranului, se pare ca form-factor-ul general al smartphone-ului (fata de Note 7) nu se va schimba cu mult, desi Samsung intentioneaza sa creeze un device mai subtire si mai usor decat Note 7. Pentru asta, se pare ca au ales sa renunte la butonul Home (cel fizic).

Cu alte cuvinte, schimbari de design vor exista, dar mai degraba la nivelul ecranului si al componentelor instalate pe device. Conform unui raport al ETNews, Samsung va indeparta butonul fizic de Home, pe device-ul Galaxy S8 si va introduce senzorul de amprenta direct in display, o alta abordare indrazneata la care sincer, nu ne asteptam.

expertcompany.ro

Prin acest lucru, compania din Coreea va incerca sa faca un smartphone cat mai subtire si sa introduca un ecran (display) mai curbat, cel putin in partea de sus si de jos a smartphone-ului. Toata aceasta strategie va duce la perfectionarea unui smartphone care va fi cu adevarat “full-screen”.

De asemenea, cei de la Samsung vor echipa acest smartphone cu o camera extrem de performanta, compania lucrand deja la un senzor pentru acest model. Ceea ce nu se stie inca, este daca sistemul de camera va fi unul de tip dual-camera sau cei de la Samsung vor implementa 2 camere complet separate, pe partea din spate.

Oricum ar fi, cei de la Samsung au declarat in primul rand ca nu vor sa mai repete greselile pe care le-au facut cu Note 7 si de aceea acest model va parcurge mai multe teste, pe perioade mai lungi.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.