Interlink.ro

Ce sa faci cand iti cumperi un laptop refurbished?

August 15, 2018 | Author: | Posted in Calculatoare
expertcompany.ro

Ce sa faci cand iti cumperi un laptop refurbished?
In ultima vreme cumpararea unui laptop refurbished incepe sa se transforme intr-un stigmat si acest lucru este complet gresit. Se tot perpetueaza ideea ca laptopurile de felul acesta nu sunt durabile si nici nu au garantia ca vor functiona foarte mult timp dupa ce sunt cumparate asa ca toti sustin ca trebuie sa fie evitate.

Aceste conceptii sunt gresite pentru ca laptopurile refurbished sunt verificate de profesionisti inainte de a fi scoase pe piata. De aia se si numesc refurbished pentru ca au fost verificate inainte spre deosebire de cele care sunt la mana a doua si pentru care e posibil sa iti asumi niste riscuri in momentul in care le cumperi. In urma verificarilor facute de specialisti, sunt schimbate anumite piese si se fac toate reparatiile necesare pentru ca laptopurile sa fie de cea mai buna calitate atunci cand sunt comercializate.

Beneficiezi de garantie ceea ce este un lucru foarte important si poti avea chiar garantie exstinsa in cazul in care vrei asta. Cu siguranta pentru un cost suplimentar vei beneficia de o garantie maxima deci poti profita de acest lucru preturile pentru extinderea garantiei, nu este foarte mare si este doar in avantajul tau.

Un laptop refurbished este unul destul de bine intretinut si este reparat in momentul in care este cazul. De foarte multe ori interventiile aduc laptopul la stare foarte buna si pot fi aproape noi. Pentur ca laptopurile refurbishate sunt examinate si intretinute corepsunzator ele sunt fiabile si mult mai bune decat cele second hand, care nu trec de obicei de aceste verificari.

arsis.ro

Proprietarul unui laptop la mana a diua poate sa iti spuna zambind ca el merge perfect si ca nu are defectiuni dar asta nu inseamna ca trebuie sa il crezi pentru ca scopul sau este sa isi vanda produsul nu sa iti faca tie o favoare. Iti sugeram ca atunci cand iti cumperi un laptop sa o faci de la o firma specialziata si sa te asiguri ca laptopul este verificat de tine iar pentru a fi mai sigur de produsul cumparat alege de fiecare data unul cu garantie. Totusi din cauza verificarilor si sesiunilor de mentenanta normale costul laptopului refurbished este mai ridicat decat pentru un laptop second hand simplu.
laptopurile reconditionate de producatori si cele reconditionate de utilizatori sunt diferite. In momentul in care laptopul tau a fost reconditionat de producator poti sa fi sigur ca si mentenanta sa este realizata corect si indeplineste absolut toate standardele de functionare ale producatorului respectiv.

Laptopurile care sunt reconditionate de utilizatori nu au garantia calitatii. Ele sunt doar intretinute de utilizator si in cele mai multe cazuri iti recomandam sa incerci sa cumperi un laptop reconditionat de catre producator pentru ca ai certitudinea ca un specialist s-a uitat cel putin o data in el si a intervenit acolo unde a fost cazul.

Iti recomandam sa nu citesti pareri neavizate de pe internet despre laptopurile refurbished pentru ca acestea de foarte multe ori sunt gresite din cauza faptului ca oamenii au tendinta sa confunde termenii intre ei.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 227 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.