Interlink.ro

Ce presupune tratamentul cu vacuum?

November 15, 2018 | Author: | Posted in Moda si Frumusete

Ce presupune tratamentul cu vacuum?Deja folosit de mult timp in Statele Unite ale Americii, si avand o traditie si prin Europa, aparatul vacuum a inceput sa fie folosit de cativa ani si in Romania, pentru a se trata celulita.

Exista in prezent foarte multi importatori si distribuitori care vand aparat vacuum, iar saloanele cosmetice si centrele de infrumusetare se arata mereu interesate sa cumpere astfel de aparate, pe care sa le foloseasca atunci cand au cliente care lupta impotriva celulitei.

Aparatul vauum este ideal pentru a fi folosit in lupta cu toate tipurile de celulita (fibroasa, mixta si edematoasa), indiferent de gradul acesteia de avansare.

Procedura cu aparatul vacuum:

arsis.ro

Se aplica pe zonele de tratament doua – patru dispozitive care se aseamana cu niste ventuze, iar acestea sunt setate la o anumita frecventa si presiune pentru a putea disloca stratul de celulita si de grasime de pe musculatura.In acest fel se va ajunge la distrugerea acestora si eliminarea lor. In timpul in care ventuzele sunt lasate sa actioneze timp de cateva secunde, ele realizeaza o vascularizare puternica, si ajungla o mare adancime.

Aceasta procedura dureaza 10 minute, dupa care cu ajutorul unor alte componente metalice, prin niste miscari speciale de opturi, longitudinale si transversale, se maseaza zona de tratament iar in acelasi timp se aspira in interiorul dispoztivului, in scopul patrunderii in adancime, acolo unde se dezvolta celulita si se depoziteaza grasimea nedorita.

Tratamentul se realizeaza folosindu-se un ulei esential drenant, dar si o crema anticelulitica foarte puternica, aceasta actionand asupra celulitei chiar si la 12 ore distanta de cand a fost aplicata.

expertcompany.ro

Un amanunt foarte important de mentionat este acela ca sedintele de tratament cu aparatul vacuum dureaza 20-30-40 de minute, in functie de programul ales. De regula in cadrul fiecarei sedinte se alege cate un program diferit, pentru ca se doreste ca tratamentul sa aiba cele mai bune rezultate.

De regula un tratament cu aparatul vacuum cuprinde 9 sedinte sau 18 sedinte, iar acestea fie se efectueaza zilnic, fie odata la doua zile. Este recomandat sa se efectueze odata la doua zile aceste sedinte in cazul in care apar vanatai.

Cat despre efectele tratamentului, trebuie precizat faptul ca datorita adancimii la care lucreaza aparatul, acesta ajunge sa sparga micronodulii si macronodulii celulitici, ceea ce duce rapid la disparitia efectului de coaja de portocala, dupa numai doua – trei sedinte.

Mai mult decat atat, tratamentul cu aparatul vacuum stimuleaza circulatia sanguina si circulatia limfatica, si ajuta pielea sa isi redobandeasca luminozitatea si fermitatea.

In ceea ce priveste rezultatele acestui tratament cu aparatul vacuum, acestea sunt garantate insa rapiditatea lor depinde foarte mult de la o persoana la alta. In cazul in care tratamentul este asociat cu inca un alt tratament, rezultatele vor aparea mult mai repede.

De precizat este ca tratamentul cu aparatul vacuum are si cateva contraindicatii, iar acesea sunt femeile insarcinate, femeile care au suferit interventii chirurgicale in ultimii 3 ani, incluzand si nasterea prin cezariana, femeile care prezinta boli de piele sau cele care prezinta vase de sange sparte sau varice.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 243 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.