Interlink.ro

Ce implica mezoterapia?

August 21, 2017 | Author: | Posted in Probleme ale Femeilor, Sanatate

Ce implica mezoterapia?
Termenul de mezoterapie defineste o tehnica utila  care se realizeaza pentru a asigura absorbtia oricarui produs sau cosmetic aplicat pentru a obtine rezultatele dorite. Mezoterapia implica crearea de micro-tuneluri in piele sau prin folosirea unor instrumente variate, cum ar fi rollerele sau si alte instrumente de masaj.

Microtunelele permit serului aplicat pe piele sa patrunda mai adanc , de aproximativ 400 de ori mai adanc decat in ​​cazul aplicarii normale. Tratamentul cu mezoterapie este deosebit de eficient datorita faptului ca injectam solutia adanc in piele (mezoderma). Cremele nu pot ajunge atat de adanc in piele. Solutiile active injectate in mezoterapie sunt medicamentele homeopatice farmaceutice, extractele de plante, vitaminele si alte ingrediente.

Multe probleme ale pielii pot fi tratate cu succes cu mezoterapie, in special:

1 ) Hiperpigmentarea – cresterea pigmentarii, cum ar fi melasma, pistrui si hiperpigmentarea post-inflamatorie.

arsis.ro

Tehnica mezoterapica este utilizata pentru a elibera agenti de iluminare cum ar fi glutationul, vit. C si acidul Kodjic direct in straturile cutanate. Imbunatatirea dramatica poate fi vazuta in doar 4 sesiuni.

Pentru a obtine rezultate eficiente, actionam pe 2 nivele. La nivelul melanocitelor – pentru a reduce productia de melanina si pe straturile superficiale ale pielii – prin producerea unei exfolieri moi pentru a stimula regenerarea pielii si pentru a elimina celulele superficiale incarcate cu pigmenti. Dupa cateva aplicatii tonul pielii este luminat si rezultatele impresionante pot fi obtinute pe termen lung.

In acest caz, beneficiile mezoterapiei sunt:

expertcompany.ro

– Reduce aparitia petelor intunecate

– Imbunatateste pielea

– Imbunatateste luminozitatea si stralucirea pielii

– Neutralizeaza radicalii liberi (la fumatori)

– Imbunatateste elasticitatea pielii

Dupa cum puteti vedea efectul mezoterapiei este complex: prin aplicarea unei proceduri primim multe alte efecte dorite.

2) Anti-imbatranire

In acest caz, mezoterapia creste circulatia sangelui in piele si cauzeaza generarea de colagen. Procedura lasa pielea stralucitoare si rezultatele incep sa apara  in prima zi dupa tratament. Solutia activa utilizata in aceasta terapie contine: acid hialuronic, saruri anorganice, aminoacizi si vitamine.

Rezultatele sunt vizibile dupa 3-4 sedinte, suprafata pielii devine mai flexibila, ridurile se estompeaza iar ridurile mici sunt slefuite.

Rejuvenarea faciala cu mezoterapie este ideala pentru oricine doreste sa reimprospateze fata obosita, folosind o procedura rapida, non-chirurgicala.

Pielea poate deveni putin rosie, dar acest lucru va trece in cateva ore.

Efectele incep sa apara dupa 3-5 sesiuni, dar, in unele cazuri, rezultatele pot fi vazute imediat dupa prima sesiune.

3) Caderea parului

Mezoterapia este o tehnica foarte eficienta pentru a trata pierderea parului si poate fi utilizata pentru a ajuta la restaurarea parului. Infuzia consta in principal din diferiti factori de crestere, cum ar fi celulele stem, ierburile si vitaminele care permit penetrarea ingredientelor in scalp, de aproape 400 de ori mai mult decat de obicei. Rezultatele pot fi observate dupa cateva saptamani de tratament. Tratamentul poate fi oprit prin cresterea parului nou.

Tratamentul cu mezoterapie pentru par poate ajuta la restabilirea parului subtire si la imbunatatirea regenerarii parului si este o metoda sigura atat pentru barbati cat si pentru femei. Mezoterapia poate fi o optiune eficienta pentru a restabili parul fara transplant de par. Caderea parului poate fi tratata cu mezoterapie cu rezultate uimitoare.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 234 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.