Interlink.ro

Ce facem cand apar schimbari de algoritmi in motoarele de cautare?

November 2, 2017 | Author: | Posted in Seo

Ce facem cand apar schimbari de algoritmi in motoarele de cutare?
Clasamentul dvs. se poate imbunatati. De asemenea, se poate inrautati. Pentru a evita astfel de problem va recomandam expertii de la optimizare seo Bucuresti. Multi oameni se grabesc sa schimbe lucrurile imediat cand algoritmii se schimba.

Uneori, motoarele de cautare ruleaza agresiv noii algoritmi, apoi o lasa mai usor. Ei nu pot lupta impotriva noilor forme de spam si pot determina cat de agresivi sa fie cu implementarea de noi algoritmi decat ii folosesc mai intens la inceput.

Daca nu sunteti sigur de ceea ce sa intamplat, atunci este posibil sa nu doriti sa incepeti sa schimbati lucrurile pana cand nu va dati seama. Uneori, atunci cand algoritmii sunt rasturnati sau facuti mai putin agresiv, multe site-uri inca nu se clasifica bine, deoarece webmasterii lor au schimbat lucrurile care ii ajutau.

Nimeni nu are un rang bun, si doar pentru ca un rang temporar se schimba nu inseamna ca un site a fost penalizat. Este mult mai probabil ca criteriile de clasificare sa se schimbe si site-ul sa nu se potriveasca noilor criterii de clasificare, precum si sa corespunda criteriilor vechi de clasificare.

arsis.ro

Una dintre cele mai mari tehnici de SEO este sa stii cand sa nu faci nimic deloc. Am avut un client cu care mi-am impartit timpul, doar pentru care nu m-am ocupat mult dupa primele cateva luni. De ce? Dupa ce am construit site-ul, el a avut o pozitie puternica pe piata.

Puteam sa construiesc multe legaturi, dar nu l-ar fi ajutat sa ajunga la o piata mai mare. Nu ar fi adaugat altceva decat cost si risc. Daca sunteti prea agresiv, adaugati la profilul de risc fara a adauga mult pe partea de recompensa.

Tim Mayer, un cunoscut inginer de cercetare, a mentionat odata ca nu are sens sa aduca un cutit intr-o lupta cu arme (cand se refera la cum sa concureze pentru termeni precum Viagra). Opozitia este de asemenea adevarata – daca utilizati o pusca, iar site-urile concurente folosesc prastii, atunci aveti sanse mai mari de a fi penalizati.

expertcompany.ro

Toate tehnicile SEO reprezinta doar un echilibru al riscului fata de recompensa si, desi doriti sa va pozitionati in top sau in partea de sus a rezultatelor cautarii, probabil ca nu doriti sa utilizati tehnici extrem de agresive in comparatie cu celelalte site-uri de top, daca Intentionati sa construiti un site pentru profituri pe termen lung.

Tehnici comune de abuz in SEO

Nu exista nici o pagina optimizata perfect. Motoarele de cautare nu doresc sa returneze pagina cea mai optimizata, ci pagina care satisface cel mai bine obiectivele cautatorului.

Daca aveti un titlu de pagina si un antet H1 care sunt exact aceleasi si toate linkurile dvs. interne si toate legaturile dvs. de intrare de pe alte site-uri care fac trimitere la acea pagina utilizeaza acelasi text, atunci acesta pare suspicios (cum ar fi manipularea in functie de incercari). In consecinta, motoarele de cautare pot devaloriza sau elimina rezultatele din rezultatele cautarii.

Cum minimalizati riscurile si faceti site-ul mai stabil? Cel mai bine este sa amestecati putin lucrurile si sa creati ceva care se comercializeaza. Sau incercati sa va va orientat spre colaborarea cu un expert de optimizare pentru motoare de cautare.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 203 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.