Interlink.ro

Ce fac oamenii cu cenusa obtinuta dupa incinerare?

February 28, 2019 | Author: | Posted in Diverse

Ce fac oamenii cu cenusa obtinuta dupa incinerare?In ultimii ani, crematoriile din Romania au avut o activitate din ce in ce mai mare, iar acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care exista din ce in ce mai putine locuri de veci la cimitirele din orase.

Exista deasemenea si persoane bolnave care ca si ultima dorinta le spun celor dragi sa ii incinereze. Indiferent de motivele pentru care se apeleaza la incinerare ProIgnis Transilvania, in urma arderii cadavrelor, familiiele greu incercate primesc acasa o urna cu cenusa decedatului, iar in continuare vom discuta putin despre acest aspect.

Exista o gama larga de optiuni pentru ramasitele incinerate, inclusiv adapostul intr-un cimitir, depozitarea intr-un columbarium, imprastierea, conservarea intr-o urna si chiar incorporarea in bijuterii si arta. Frumusetea incinerarii este ca va permite sa va lasati liberi sa il aveti pe cel iubit aproape orice fel preferati.

Puteti alege pur si simplu sa luati urna acasa cu dvs si sa o pastrati pe dulap de exemplu. Multe familii aleg cu grija un loc foarte vizibil pentru a stoca urna. Stiind ca ramasitele incinerate ale unei persoane iubite sunt intotdeauna in apropiere, poate fi un mare confort pentru cineva care a pierdut pe cineva drag.

arsis.ro

Daca alegeti in schimb sa ingropati urna, aceasta poate fi aranjata cu usurinta la cimitire. In general, un mic monument este folosit pentru a marca locul urei ingropat, care, de asemenea, actioneaza ca un loc pentru supravietuitorii sa se conecteze cu decedatul. De asemenea, puteti plasa urna intr-un monument de incineratie sau columbarium, intr-o structura de tip mausoleu umpluta cu compartimente mici pentru depozitarea ramasitelor incinerate. Unii oameni prefera aceste optiuni deoarece ofera un punct focal usor accesibil pentru amintirea celor dragi.

O optiune din ce in ce mai populara este imprastierea ramasitelor incinerate. Prietenii si familia se pot aduna intr-o locatie care a avut un inteles special pentru decedat si pot imprastia cenusa de acolo. Exemplele includ: o zona impadurita aproape de casa, un munte, un rau, ocean si asa mai departe. In plus, exista acum un numar de servicii care ofera posibilitatea de a imprastia ramasitele incendiate ale unui iubit in locatii speciale sau intr-o maniera foarte specifica, cum ar fi imprastiate dintr-un avion sau incorporate in focuri de artificii.

O modalitate creativa si inovatoare de a onora memoria celui drag este aceea de a face ca ramasitele lor incinerate sa faca parte dintr-un obiect special sau o piesa de arta. O parte din ramasitele incinerate pot fi de fapt incorporate in cristal sau in alte suveniruri care permit familiei sa poarte cu ei o mica parte a celor dragi cu ei in orice moment.

expertcompany.ro

Asadar, dupa cum se poate vedea, familiile care isi incinereaza decedatii, au posibilitatea de a lua acasa urna cu cenusa celui drag, iar mai apoi au deasemenea posibilitatea de a face ceea ce doreste fiecare cu urna.

Cei care isi doresc sa ii aiba mereu aproape pe cei decedati, cu siguranta nu vor imprastia cenusa, ci o vor tine intr-un loc amenajat din casa.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 259 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.