Interlink.ro

Ce este oja semipermanenta?

February 8, 2021 | Author: | Posted in Diverse, Moda si Frumusete

Ce-este-oja-semipermanentaCu siguranta nu toate femeile au timpul necesar pentru a merge la un salon de manichiura, iar alte femei chiar daca au suficient timp liber, prefera sa foloseasca acasa oje semipermanente pentru a-si face pe cont propriu manichiura.

Aceste oje semipermanente sunt considerate a fi o inovatie in lumea ojei. Economisirea timpului, tinerea, stralucirea si nu numai, sunt unele dintre lucrurile pe care le ofera aceste oje semipermanente care revolutioneaza viata femeilor care iubesc mainile perfecte.

Lacul semipermanent se aplica la fel ca un lac conventional, avantajul este ca se usuca instantaneu. Fiecare strat de lac necesita un timp de uscare de 30 de secunde sub lumini LED sau 2 minute sub lumini UV, aceasta se numeste cataliza de lac.

In ceea ce priveste aplicarea, un lac conventional este diluat sub actiunea unui solvent in timp ce lacul semipermanent este detasat si indepartat in aschii datorita unui solvent specific mai mult sau mai putin bogat in acetona.

arsis.ro

Care este compozitia ojei semipermanente?

V-ati intrebat vreodata ce contin aceste oje semipermanente pe care majoritatea femeilor prefera sa le foloseasca din ce in ce mai des? Daca pana acum nu ati reusit sa aflati informatii cu privire la acest subiect, va oferim noi raspunsul. Iata asadar ce contin aceste oje semipermanente preferate de catre femei:

  • Polimeri, molecule sintetice sau naturale care se agata una de cealalta sub actiunea radiatiei de la lampile LED sau UV pentru a forma o retea solida. Acestea sunt adesea acrilati sintetici, uneori selac, o rasina naturala secretata de cocosi.
  • Fluidificatorii, adesea solventi volatili pe care ii respirati, confera lacurilor o textura mai mult sau mai putin lichida si un miros mai mult sau mai putin puternic. Un lac “low-end” contine o cantitate semnificativa de solvent; este lichid, mai putin acoperitor, si prin urmare este mai dificil de aplicat, de asemenea, este foarte mirositor.
  • Agentii formatori de film, dintre care majoritatea sunt sintetici, permit o aplicare omogena a lacului in straturi.
  • Pigmenti sintetici sau naturali, sunt acolo pentru a aduce culoare in viata femeilor. Un lac de calitate acopera si contine o concentratie ridicata de pigment.

Care sunt avantajele lacului semipermanent?

O manichiura perfecta, care dureaza mai mult de 2 saptamani

Durabilitatea pe termen lung a lacului semipermanent este principalul sau avantaj. Daca se aplica cu atentie si pe o unghie sanatoasa, poate dura de la 2 la 3 saptamani in functie de marci, de metoda lor de aplicare si de produsele utilizate. Gata cu retusurile de manichiura la fiecare 4 zile, este o adevarata libertate pentru tine!

Un lac uscat semipermanent in 30 de secunde

Care dintre voi mai are ore de pierdut pentru a obtine maini perfecte? Gata cu urmele, lacul care se usuca prea repede cand se aplica, lipsa de luciu nu mai reprezinta o problema. Lacul semipermanent corespunde vietii unei femei moderne!

Lacul dvs. va fi complet uscat in 30 de secunde folosind o lampa LED de ultima generatie si in 2 minute cu o lampa UV. Dupa catalizare, unele lacuri semipermanente pastreaza o suprafata lipicioasa care necesita o etapa de degresare cu un demachiant.

Un lac semipermanent care straluceste din primul strat

Se asteapta ca un lac semipermanent sa aiba un luciu mai ridicat decat un lac conventional. Cu toate acestea, unele lacuri semipermanente necesita aplicarea Top Coat pentru a spori luciul si a proteja aplicatia.

Ei bine, acum ca aveti la cunostinta si ce este oja semipermanenta dar si ce avantaje va poate oferi aceasta, cu siguranta sunt mult mai mari sansele de a va tenta sa va faceti singure acasa unghiile, folosind acest tip de oja.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 283 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.