Interlink.ro

Ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a primi un credit cu garantie auto?

December 23, 2016 | Author: | Posted in Auto, Moto

Ce conditii trebuie sa indepliniti pentru a primi un credit cu garantie auto?
Prin amanet autoturisme oricine care indeplineste urmatoarele conditii poate primi un credit rapid cu garantie auto:

– autoturismul cu o valoare de vanzare de minim 2000 de Euro. In cazul acesta, imprumutul este de 50% din valoarea masinii, deci 1000 Euro. Daca insa masina are o valoare mai mare, se poate primi pana la 83% din valoarea sa;

– masina trebuie sa fie pe numele personal in acte;

– suma de imprumutat este de la 1000 la 100 000 de Euro.

arsis.ro

Obligatiile celui care amaneteaza o masina: daca esti client nou si returnezi in termen de 30 de zile, nu vei plati comision. Daca perioada este mai mare de 30 de zile, atunci vei plati un comision in functie de suma imprumutata, intre 5 si 15% pe luna. Un avantaj pentru client este faptul ca dupa primele 15 zile indivizibile, comisionul este calculat pe zi.

Daca clientul doreste sa scoata masina la vanzare, si-o vinde singur cu ce suma vrea si va returna doar banii imprumutati si comisionul, restul daca se depaseste suma ii revin lui.

Desigur, ca si casa de amanet il poate ajuta pe client cu pregatirea masinii la vanzare pe toate site-urile de vanzari auto si pot negocia pretul masinii, daca clientul isi doreste acest ajutor si aceste servicii sunt prestate gratuit de catre casele de amanet.

expertcompany.ro

In concluzie, clientul are sprijinul total pentru a-si recupara masina, cu conditia sa comunice cu casa de amanet, daca nu contacteaza dupa expirarea perioadei de gratie, atunci conform unui contract semnat cu respectiva casa de amanet, i se va scoate masina la vanzare.

Si casele de amanet ofera solutii in avantajul clientilor pentru amanetarea autoturismelor: masina este tinuta in garaje acoperite, in siguranta, monitorizata online in timp real; comisioane mai mici pentu credite cu garantii auto, in unele cazuri, daca clientul gaseste o oferta mai buna la alta casa de amanet, se poate renegocia comisionul; casa de amanet dau un imprumut standard pe 30 de zile cu posibilitatea de prelungire la fiecare 30 de zile, cu plata unui comision lunar;  se ofera clientului posibilitatea de a-si vinde masina direct din parcul auto; prima luna se ofera imprumut gratis care poate ajunge la zeci de mii de Euro; nu se cer adeverinte de venit, ci doar documentele masinii si buletinul proprietarului.

Ce este foarte important in acest tip de amanet este ca sa nu va pierdeti masina cu care garantati imprumutul.

Este de dorit, si asa se intampla in mare parte din cazuri, sa beneficiati doar de creditul oferit, si sa va recuperati apoi masina, pentru ca totusi este o valoare de care nu va puteti atat de usor lipsi si din start, daca v-ati fi dorit o suma de bani, ati fi vandut-o, nu ati fi adus-o la amanet.

In concluzie, este o solutie foarte buna pentru a primi un credit destul de mare si destul de usor si rapid, dar trebuie sa respectati conditiile minime expuse mai sus, atat ca si client, precum si ca amanetar.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 199 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.