Interlink.ro

Ce coliere prefera femeile?

April 21, 2020 | Author: | Posted in Arta si Divertisment, Bijuterii

Ce coliere prefera femeile?
Fiecare persoana are preferintele sale atunci cand vine vorba despre accesorii, insa in ceea ce le priveste pe femei, acestea cu siguranta adora sa colectioneze cele mai noi si mai elegante bijuterii Tricia.

De la Tricia Design, doamnele si domnisoarele pasionate de bijuterii, isi pot alege diferite tipuri de bijuterii, incepand de la inele si bratari, la cercei si coliere. Colierele, sunt printre cele mai apreciate bijuterii de catre femei, dat fiind faptul ca le completeaza perfect tinutele elegante.

Exista atat de multe stiluri de coliere, iar in randurile care urmeaza, vom prezenta cateva exemple. Cititi pana la final, pentru a descoperi cateva stiluri interesante de coliere pentru femei.

Stiluri de coliere.

arsis.ro

Solitaire

Stilurile de coliere Solitaire constau intr-o singura piatra pretioasa sau semipretioasa, care este tinuta pe un lant confectionat dintr-unul din metalele pretioase. Modelele sunt disponibile intr-o singura sau dubla cautiune.

Sarcina unica are un singur element de fixare metalic care ataseaza pandantivul lantului. Fuga dubla are doua cercuri metalice care tin pandantivul pe lant. Aceste stiluri pot fi realizate cu diamante de laborator sau diamante naturale.

Colierele din aceasta categorie pot veni intr-o varietate de forme. Cele mai frecvente forme sunt rotunde, patrate si ovale. Alegerea formei potrivite este o problema de preferinta. Rotunda este cea mai frecventa, deoarece este cea mai fatetata forma si emite de obicei cea mai mare stralucire.

Halo

Halo au o singura piatra pretioasa centrala inconjurata de pietre mai mici. Acest stil este o alegere frumoasa pentru femeile care prefera sa poarte zi de zi coliere, sau care le aleg pentru ocazii speciale. Colierele Halo pot fi realizate cu pietre de centru diferite. Cele mai frecvente sunt rotunde, ovale sau patrate.

In mod obisnuit, pietrele pretioase centrale sunt inconjurate de diamante cu accent mai mic. In mod alternativ, un diamant de centru mai mare poate fi inconjurat de diamante cu accent mic. Acest lucru creeaza efectul unui pandantiv mai mare.

Mai multe stiluri contemporane halo pot include diferite modele in forma de diamant care inconjoara bijuteria centrala. Pandantivele Halo pot arata bine intr-o varietate de forme si culori. Pentru a asigura durabilitatea, colierele halo sunt realizate in aur alb de 14kt sau galben.

Clasic

Colierele clasice pot reprezenta de-asemenea o alegere interesanta. Aceste coliere includ modele precum inimi, chei, ciorchini si pandantive de calatorie; si pot fi oferite femeilor cu ocazia unor evenimente precum ziua indragostitilor, cu ocazia zilei de nastere sau cu ocazia unei aniversari.

Coliere cu scoici

Exista insa si femei care pentru viata de zi cu zi, isi doresc sa poarte un colier cu scoici, special ales de la Tricia Design. Un asemenea colier poate fi purtat atat pentru completarea tinutelor casual, cat si pentru a completa tinutele elegante.

Contemporane

Stilul de coliere contemporane cuprinde coliere de “stil nou”, care pot fi purtate de catre femeile de toate varstele. Acestea pot include spirale, cercuri de interblocare si alte modele care incorporeaza lucrari metalice complexe cu accente de piatra pretioasa. Aceste coliere sunt completari perfecte pentru orice stil vestimentar, si sunt versatile. Mai mult, aceste modele unice pot fi cadoul perfect pentru orice ocazie.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 298 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.