Interlink.ro

Cate categorii de laptopuri se gasesc pe piata?

November 14, 2017 | Author: | Posted in Calculatoare

Cate-categorii-de-laptopuri-se-gasesc-pe-piataIn momentul in care vrei sa iti cumperi un laptop, la fel ca si atunci cand vrei sa iti cumperi orice alt produs, trebuie sa studiezi putin piata, pentru a stii care sunt preturile echipamentelor.

Mai apoi, va trebui sa analizezi putin fiecare echipament in parte, pentru a descoperi specificatiile tehnice ale fiecarui echipament, iar in acest fel vei stii exact spre ce categorie de laptopuri trebuie sa iti indrepti atentia.

Ei bine, va trebui insa sa stii si de ce ai nevoie de un astfel de echipament, si ce vei face cu el dupa ce il vei avea acasa, insa si partea financiara conteaza foarte mult, pentru ca daca iti doresti un echipament foarte performant, insa tu ai doar cateva sute de lei la dispozitie, atunci trebuie neaparat sa te orientezi doar spre laptopuri ieftine.

Sa zicem ca ai de gand sa iti cumperi un laptop pentru a-l folosi pentru gamming, insa tu ai la dispozitie doar 1000 de lei. Cu siguranta la pretul asta nu gasesti nici macar un echipament second hand pentru gamming, pentru ca aceste echipamente au preturi destul de piperate pentru buzunarul oamenilor de rand.

arsis.ro

In conditiile in care insa, esti un utilizator normal de laptop, atunci lucrurile se schimba foarte mult, pentru ca poti sa iti indrepti atentia fara probleme spre un laptop normal.

Daca nu prea ai de gand sa soliciti foarte mult echipamentul, atunci alegerea unui laptop second hand ar fi cea mai inspirata pentru tine, pentru ca un astfel de produs nu are un pret mare, insa poate avea performante bune.

Si da, desi pare greu de crezut, si foarte multa lume considera faptul ca echipamentele second hand nu sunt de calitate superioara, nu este asa.

expertcompany.ro

Sunt intr-adevar laptopuri second hand de generatie veche, spre care nu se merita sa iti indrepti atentia, insa trebuie mentionat si faptul ca se gasesc pe piata si produse second hand de generatie noua, care functioneaza la fel de bine precum un echipament refurbished sau unul nou.

De exemplu, daca iti cumperi un laptop second hand de generatie i7, poti avea asteptari de la produs, la fel ca si de la un echipament nou.

Vei putea apoi sa iti indrepti atentia spre echipamentele noi, daca esti acel gen de persoana care indiferent de produsul pe care il cumpara, isi doreste ca acesta sa fie nou. Aceasta decizie insa, poate sa nu fie atat de inspirata, mai ales daca nu ai nevoie de un laptop prea performant, is pe care nu il vei folosi prea mult.

Cea mai inspirata alegere in acest caz, ar fi un echipament refurbished, care este ca o cale de mijloc intre un produs nou si unul second hand. Un echipament refurbished este resigilat de catre producator, insa inainte de asta este testat pentru a face fata cu succes cerintelor utilizatorilor.

Asadar, acestea ar fi cele trei categorii de laptopuri din care iti poti alege un echipament, iar decizia cu siguranta trebuie sa iti apartina in totalitate.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 225 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.