Interlink.ro

Cat de mult ar profita afacerea ta din folosirea usilor automate?

October 3, 2017 | Author: | Posted in Diverse

Cat de mult ar profita afacerea ta din folosirea usilor automate?
Daca aveti o afacere care are portile deschise publicului, atunci accesibilitatea ar trebui sa reprezinte o preocupare majora pentru dvs.

Este usor ca oamenii sa intre in sediul dvs.? Indiferent daca conduceti un magazin, un hotel, un restaurant sau orice alta forma de afaceri cu care interactioneaza publicul, upgrade-urile simple de accesibilitate, cum ar fi usi glisante automate, ar putea face o mare diferenta in modul in care oamenii vad compania. Pentru sistem bariere parcare, intra pe Nice.com.ro.

Acces pentru clientii cu handicap.

In multe parti ale lumii, magazinele si restaurantele sunt obligate sa ofere un acces usor la persoanele cu handicap, cu rampele pentru scaune cu rotile, lifturi si usi automate fiind o cerinta, nu doar o necesitate. Chiar daca nu este cazul in zona dvs., este logic sa va faceti afacerea cat mai accesibila.

arsis.ro

Nu numai clientii cu handicap beneficiaza de acces usor. Parintii cu carucioare vor aprecia rampele, ascensoarele si usile glisante automate. Chiar si consumatorii capabili, uneori, se lupta sa deschida usile sau sa navigheze pe scari abrupte atunci cand sunt incarcati cu o multime de cumparaturi.

Alte avantaje ale usilor automate.

Daca conduceti un restaurant, un magazin sau un birou care primeste o multime de trafic, atunci, avand usi automate, este o modalitate buna de a va asigura ca oamenii se deplaseaza rapid prin zona. Cozile si punctele de umplere pot fi foarte incomode pentru vizitatorii dvs. si nu lasa o impresie pozitiva de durata.

expertcompany.ro

Un alt avantaj al usilor care se deschid si se inchid automat sunt economiile de energie. In multe cazuri, usile de moda veche sfarsesc prin a fi deschise toata ziua, pentru ca oamenii se plictisesc sa le tot inchida.

Acest lucru duce la foarte multa poluare sonora, curenti si energie risipita, mentinand cladirea la o temperatura stabilita. Daca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la deschiderea si inchiderea usii fara probleme, puteti economisi energie si puteti economisi bani.

Deschiderile pentru usi pot fi instalate destul de ieftin, iar economiile de energie pe termen lung pot fi impresionante. S-ar putea chiar sa afli ca volumul schimburilor comerciale creste ca urmare a instalarii usilor automate.

Acest lucru poate parea o afirmatie ciudata, dar daca ati trecut vreodata printr-un magazin linistit si ati intrebat daca este sau nu deschis, veti intelege principiul din spatele acestuia – usile deschise functioneaza ca o invitatie pentru ca oamenii sa vina si sa vada ce ai de vanzare. Un magazin cu usile inchise si lumina slaba este mult mai putin primitor.

Ascensoare, rampe si alte actualizari.

Nu este intotdeauna posibil sa instalati un set complet de upgradeuri de accesibilitate intr-o cladire veche – uneori, pur si simplu nu puteti face schimbari extinse deoarece cladirea este una istorica si ati ruina look-url de „vechi” al cladirii, daca ati incerca sa faceti mai multe schimbari. In alte cazuri, pur si simplu nu exista spatiu.

Cu toate acestea, este o idee buna sa incercati sa faceti cat mai multe imbunatatiri posibil. Este posibil sa nu puteti instala usi glisante intr-o cladire veche, de exemplu, dar probabil ca ati putea instala un deschizator de usi la o usa standard cu balamale. Acest lucru ar oferi multe dintre avantajele usilor glisante fara a necesita modificari structurale majore in cladire.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 203 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.