Interlink.ro

Carte de medicină First Aid for the USMLE Step1 2021, Thirty First Edition

September 9, 2021 | Author: | Posted in Carti

Carte de medicină First Aid for the USMLE Step 1 2021, Thirty First EditionPrimul ajutor pentru tine este această Carte de medicină First Aid for the USMLE Step 1 2021, Thirty First Edition, una dintre cele mai bune cărți pentru recenzie rapidă. Este o carte foarte bună pentru a o studia cu o zi înainte de examen. De asemenea, îți poate răspunde la întrebări și te va ajuta să obții un scor foarte mare la examen.

Acum, într-o culoare completă, acest ghid puternic de studiu oferă o experiență valoroasă în lucrul cu cazurile pacienților pe care le vei prezenta în ziua examenului. Întrebările de învățare activă consolidează conceptele care trebuie cunoscute, cu sute de imagini și ilustrații clinice cu randament ridicat.

Această Carte de medicină First Aid for the USMLE Step 1 2021, Thirty First Edition îți permite să studiezi simultan cazuri și să stăpânești fapte cu randament ridicat din resursa cu numărul 1 pentru pregătirea examenului Pasul 1.

Carte de medicină First Aid for the USMLE Step 1 2021, Thirty First Edition – autori editori

Tao Le, MD,  MHS, este profesor asistent clinic de medicină și pediatrie și șef, secția de alergii și imunologie, Universitatea din Louisville. De asemenea, este afiliat la Divizia de Alergii și Imunologie de la Școala de Medicină a Universității Johns Hopkins.

arsis.ro

Vikas Bhushan,  MD, este un fost radiolog diagnosticist, cu domiciliul actual în Boracay, Filipine.

Matthew Sochat, MD,  este medic în cadrul Departamentului de hematologie și oncologie medicală de la Centrul de oncologie medicală Southeastern din Goldsboro, NC.

Un cadru complet pentru pregătirea cărții de medicină First Aid for the USMLE Step 1 2021, Thirty First Edition, actualizată anual cu contribuții crowdsourced de la mii de studenți. În carte vei primi sfaturi actualizate de pregătire a examenului pentru promovarea/eșecul pasului 1 al USMLE, modificările schemei pasului 1 și efectele COVID-19. Noua secțiune privind abilitățile de comunicare reflectă cel mai recent conținut din Pasul 1.

Un nou accent pe diversitate, echitate și incluziune încorporează considerente etnice și de rasă, precum și terminologie neutră din punct de vedere al genului. Cartea de medicină First Aid for the USMLE Step 1 2021, Thirty First Edition conține aproape 1.400 de subiecte care trebuie cunoscute cu mnemonică pentru a te concentra pe studiu.

De asemenea, această carte conține peste 1.200 de fotografii și ilustrații color – 170 + noi sau revizuite care te vor ajută să vizualizezi procesele, tulburările și rezultatele clinice.  Secțiunea de revizuire rapidă a fost scrisă pentru o pregătire eficientă în ultimul minut.

Material bonus și actualizări în timp real

Cartea de medicină First Aid for the USMLE Step 1 2021, Thirty First Edition a fost scrisă de studenții care au trecut recent pasul 1 USMLE și a fost revizuită și aprobată de către facultățile de top. Cartea de medicină oferă cele mai mari subiecte și concepte de la examenul USMLE Pasul 1. Literal, fiecare student la medicină apelează primul ajutor în timpul cursurilor, precum și în timpul pregătirii pentru pasul 1.

Fiecare ediție anuală este revizuită temeinic, prin reunirea expertizei și experienței a numeroși studenți și facultăți. Studenții laudă continuu conținutul cărții, susținând că „dacă este de prim ajutor, te bazezi pe ea la examen”.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 298 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Additional Articles From ‘Carti’