Interlink.ro

Care sunt functiile unui smartwatch?

November 16, 2021 | Author: | Posted in Diverse, Frumuseste, Telefoane mobile
expertcompany.ro

 Care sunt functiile unui smartwatch?

Care sunt functiile unui smartwatch?

  • General
  • Tehnologie

In zilele noastre, ceasurile inteligente sunt la moda, dar multi nu termina de pariat pe ele pentru ca nu stiu care sunt functiile unui ceas inteligent. Prin urmare, in acest articol va vom rezolva indoielile si va vom spune pentru ce este si ce functii are un ceas inteligent de ultima generatie. 

Nu ratati recomandarile noastre pentru a va face alegerea  mult mai usoara. Vezi aici ceas smart Apple Watch SE 44 mm cu GPS si Cellular Gri.

arsis.ro

Spre deosebire de smartphone-uri, atunci cand cumparati un smartwatch nu trebuie sa va concentrati asupra specificatiilor tehnice, cum ar fi memoria RAM sau procesorul. Ei bine, atunci cand alegeti intre unul si celalalt, trebuie sa tineti cont de functii pentru a determina daca este modelul care se potriveste nevoilor dvs.

Functii smartwatch

In functie de tipul de model va puteti bucura de mai multe sau mai putine functii, chiar si asa va vom spune diferitele functii pe care ni le pot oferi acest tip de ceasuri.

– Masurarea treptelor si rutelor:majoritatea modelelor au un pedometru, astfel incat sa poata colecta numarul de pasi si distanta pe care o putem parcurge zilnic. In plus, daca smartwatch-ul are GPS, veti putea sti exact traseul pe care l-ati facut, ceva foarte practic atunci cand faceti orice tip de sport.

– Monitorizarea ritmului cardiac sau a orelor de somn:acestea sunt, deasemenea, responsabile pentru masurarea si monitorizarea variabilelor corpului nostru. Deci, va permite sa cunoasteti ritmul cardiac sau chiar sa monitorizati orele de somn (toate in functie de model).

– Moduri sport:unele ceasuri inteligente sunt concepute pentru a monitoriza orele si rutele pe care le luati in timp ce faceti sportul preferat. Acesta este motivul pentru care au diferite moduri de sport care sunt capabile sa colecteze si sa monitorizeze cele mai importante variabile in functie de modul selectat. De exemplu, in cazul in care se merge la o alergare, se va masura timpul  pentru a calatori un KM,  rata medie de  batai ale inimii sau chiar consumul de calorii.

– Afisarea notificarilor:pot afisa pe ecranul lor notificarile retelelor sociale partajate. Deci, acestea va permit sa vizualizati e-mailuri noi, mesaje pe Whatsapp, Facebook …

– Raspundeti la apeluri telefonice sau mesaje: unele modele de ceasuri inteligente va permit, de asemenea, sa raspundeti la apeluri si sa purtati o conversatie fara probleme.

In acest fel, puteti utiliza ceasul inteligent ca si cum ar fi un hands-free. Chiar si unele ceasuri inteligente nu trebuie sa fie conectate la smartphone, deoarece au o conexiune de date separata. Fara indoiala, una dintre cele mai bune functii de ceas inteligent pentru copii, astfel incat acestia sa poata comunica cu parintii fara pericolele oferite de un smartphone.

– Plata prin tehnologia NFC: datorita noii conexiuni NFC pe care o au cele mai recente modele de ceasuri inteligente, va veti putea conecta wireless la alte dispozitive. Acesta va permite chiar plata in diferite unitati folosind cardul electronic. In acest fel, puteti iesi sa faceti sport si sa cumparati ceea ce aveti nevoie fara a fi nevoie sa va purtati portofelul.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.