Interlink.ro

Carcase silicon si carcase plastic pentru telefoane

November 14, 2017 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Vreti sa cumparati o husa xiaomi dar nu stiti ce tip de material sa alegeti? Poate ca ati merge pe varianta unei carcase din plasic, dar cea cu silicon va face cu ochiul. Iata cateva considerente care pot face achizitia mai usoara.

Siliconul are o aderenta mai buna

In cazul in care observati ca telefonul va aluneca des din mana, printre degete si se propteste pe podea sau alte suprafete tari, atunci ati putea fi previzibil si ati putea achizitiona o carcasa cu o mai buna aderenta. Majoritatea carcaselor din plastic sunt la fel de elegante si netede cum sunt smartphone-urile pe care le protejeaza, dar siliconul nu este asa.

arsis.ro

Siliconul se fixeaza mai bine si are o aderenta mai buna decat plastic. Il tii mai bine il mana, nu aluneca. Are o senzatie usor lipicioasa. Desi siliconul nu ofera o protectie atat de mare ca si plasticul in timpul caderii, o carcasa din silicon va impiedica astfel de caderi pentru telefon.

Carcasele din plastic sunt mai usor de personalizat

Ca incearca un spirit creativ? Multi oameni cumpara strasuri, autocolante si alte elemente de infrumusetare, pentru a-si personaliza telefonul. Pentru aceasta aveti nevoie de o carcasa din plastic dur. Aceste obiecte decorative nu se vor lipi de materialele moi cume stes plasticul moale sau siliconul.

expertcompany.ro

Dar cu ajutorul instrumentelor potrivite, nu ar trebui sa aveti vreo problema in ceea ce priveste personalizarea telefonului. Puteti sa transformati o carcasa intr-o opera de arta.

Aveti mai multe optiuni atunci cand vine vorba despre huse samsung galaxy j7 2017 si carcase telefon din plastic

Atat carcasele din silicon cat si cele din plastic pot fi realizate in culori diferite si pot avea modele interesante pe spate.

Cu toate aceseta, dupa cum am spus si mai sus, ornamentele se lipesc mai greu pe silicon sau plastic moale. Acest lucru inseamna ca daca doriti o carcasa care are ornamente, atunci alegerile dumneavoastra pot fi limitate numai la carcase din plastic dur.

Siliconul este mai usor de indepartat de pe telefon

Ati intampinat vreodata probleme in ceea ce priveste indepartarea unei carcase de pe telefon sau fixarea sa la loc? Ei bine, multi utilizatori se confrunta cu aceasta problema atunci cand au carcase din plastic dur, pentru ca materialul nu este deloc flexibil. Dar siliconul in schimb este incredibil de moale si flexibil, astfel incat il puteti scoate cu usurinta si il puteti pune la loc rapid.

Siliconul si plasticul moale sunt materiale mai ieftine

Preturile carcaselor telefon variaza in functie de stil si comerciant, dar in general cele din plastic moale sau silicon sunt mai ieftine decat cele din plastic dur.

In plus tineti cont de faptul ca siliconul nu este asa voluminos ca plasticul, ca se murdareste mai usor decat plasticul si necesita o grija sporita in ceea ce priveste intretinerea si de faptul ca plastic ofera o protectie mai mare.

Inca un lucru important este faptul ca unele carcase din plastic pot avea caracteristici suplimentare pe care nu le gasim in cazul carcaselor din silicon – este vorba despre zone suplimentare pentru carduri, bani, permis de conducere.

Iata ca siliconul si plasticul dur au fiecare argumente pro si contra. Ramane ca dumneavoastra sa le puneti in balanta, sa va raportati la nevoile dumneavoastra specifice si sa luati o decizie. Va invitam pe husecool.ro pentru inspiratie si sute de carcase telefon pentru cele mai in voga smartphone-uri.

 

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 26 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.