Interlink.ro

Caracteristici iPhone 6S

January 11, 2019 | Author: | Posted in Telefoane mobile
expertcompany.ro

Caracteristici iPhone 6S
IPhone-urile 6S, iPhone 6S Plus si iPhone SE au fost ultimele modele iPhone care au o mufa stereo standard de 3,5 mm.

Specificatii

Hardware

IPhone 6S este aproape identic cu designul iPhone 6. Ca raspuns la defectele de proiectare “bendgate” ale modelului anterior, s-au facut modificari pentru a imbunatati durabilitatea sasiului: modelul 6S a fost construit dintr-un aliaj de aluminiu mai puternic din seria 7000 , au fost intarite “punctele cheie” din carcasa din spate, iar circuitele integrate cu ecran tactil au fost redeschise pe ansamblul afisajului.  Pe langa optiunile existente in aur, argint si cosmic gri, a fost introdusa si o noua optiune de culoare auriu de trandafir.

arsis.ro

IPhone-ul 6S este alimentat de sistemul Apple-A9, pe care compania a declarat ca este cu pana la 70% mai rapid decat Apple A8 si are o performanta grafica de pana la 90% mai buna.  Telefonul iPhone 6S are 2 GB de memorie RAM, mai mult decat orice iPhone anterioara  si suporta, de asemenea, LTE Advanced. Senzorul Touch ID al modelului 6S a fost de asemenea actualizat, noua versiune avand performante imbunatatite de scanare a amprentelor digitale fata de versiunea anterioara.

In timp ce capacitatile bateriilor lor sunt putin mai mici, Apple rateaza iPhone 6S si 6S Plus ca avand aceeasi durata de viata a bateriei ca si predecesorii lor.  Sistemul A9 pe baza de cip a fost cu doua surse de la TSMC si Samsung. Desi sa speculat ca versiunea Samsung are performante mai slabe decat versiunea TSMC, mai multe teste independente au aratat ca nu exista o diferenta semnificativa intre cele doua jetoane.

Desi dispozitivul nu a fost promovat ca atare, iPhone 6S are un grad de rezistenta la apa din cauza unei modificari a designului sau intern, care plaseaza un sigiliu silicon in jurul componentelor placii logice pentru a preveni scurgerea lor prin expunere accidentala la apa. Puteti gasi in fiecare oras centre de inlocuire display iPhone 6S.

Afisajele lor au aceleasi dimensiuni ca cele ale iPhone-ului 6, care au dimensiuni de 4.7-inch 750p si 5,5-inch 1080p (Plus). IPhone 6S are o tehnologie cunoscuta sub numele de Touch 3D; senzorii sunt incorporati in stratul de lumina de fundal al ecranului, care masoara fermitatea intrarii tactile a utilizatorului de distanta dintre acesta si geamul capacului, permitand dispozitivului sa faca distinctia intre presiuni normale si cele mai fortate.

Touch 3D este combinat cu un vibrator de tip Taptic Engine pentru a oferi feedback haptic asociat.  Desi similar, aceasta se deosebeste de tehnologia Force Touch folosita pe Apple Watch si trackpad-ul MacBookului Retina, deoarece este mai sensibil si poate recunoaste mai multe niveluri de presiune de atingere decat Force Touch.

Datorita hardware-ului necesar implementarii aplicatiei 3D Touch, iPhone 6S este mai greu decat predecesorul sau.

Telefonul iPhone 6S are o camera de 12 megapixeli orientata spre spate, un upgrade de la unitatea de 8 megapixeli pe modelele anterioare, precum si o camera de 5 megapixeli orientata spre fata. Poate inregistra 4K video, precum si 1080p video la 30, 60 si acum 120 de cadre pe secunda.

 

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 243 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.