Interlink.ro

BMW – cele mai comune probleme

February 27, 2019 | Author: | Posted in Auto, Moto
expertcompany.ro

BMW – cele mai comune probleme
Desi multi considera ca zilele de glorie ale celui mai popular brand nemtesc au apus, BMW este inca unul dintre gigantii industriei automobilelor. Cotate drept masini de lux, cu preturi care se ridica peste medie, modelele de masini BMW isi pastreaza reputatia pe care si-a construit-o de-a lungul timpului si ofera utilziatorilor performantele sale si confort pe masura asteptarilor.

Chiar daca detinerea unui BMW implica o serie de facilitati si multe beneficii, exista o serie de probleme frecvente ale modelelor aparinand brandului.

Printre cele mai cunoscute probleme se numara vibratia volanului in momentul franarii. Masinile BMW arata sport si iau viteza mare atunci cand apasati acceleratia. Problema apare atunci cand incercati sa franati – apar vibratii ale volanului in momentul franarii. Ideal este ca imediat ce aceasta problema apare sa mergeti imediat intr-un service pentru reparatie, pentru ca altfel exista riscul ca problema sa devina mai mare, iar rotile sa se miste inainte si inapoi inainte sa va puteti gandi macar.

Utilizatorii de BMW s-au plans in mod frecvent si de scurgeri de ulei, mai ales in cazul vehiculelor care au rulat mai mult de 55.000 de km. Supapele de acoperire a garniturilor si garniturile de ulei au cauzat multe scurgeri de acest fel; problema trebuie investigata rapid pentru ca lucrurile sa nu degenereze.

arsis.ro

Esecurile sistemului de servodirectie, o alta problema frecventa a acestor masini, apare de obicei printr-un scartait in timpul condusului sau prin lichid scurs pe podea. Daca oricare dintre cele doua semne apare este indicat sa verificati uleiul la sistemul de servodirectie – scurgerile provin, de obicei, de la un furtun defect. Asigurati-va ca realizati reparatia in timp util pentru ca lucrurile sa nu se inrautateasca.

Vibratiile sau miscarile necontrolate atunci cand masina este accelerata intens sau cand se deplaseaza cu o viteza mai mare sunt cauzate de defectiuni ale pompei de inalta presiune. Curentul de combustibil care este pompat in motor nu mai este consistent si poate conduce la defectiuni majore daca problema nu este remediata in timp util.

Geamurile nu vor sa se ridice sau sa coboare ori merg cu greutate – aceasta este o alta problema a masinilor apartinand firmei BMW. Acest lucru este cauzat, de obicei, de probleme legate de regulatorul geamurilor.

O alta problema este cauzata de surubul de rezerva pentru alternatoare, o problema de etansare cauzata de uzura care poate duce la scurgeri semnificative de ulei pe tot motorul sau chiar in ansamblul alternatorului. Solutia la aceasta problema, care ar trebui adoptata rapid, este schimbarea sigiliului.

Problemele electronice care au aparut de-a lungul timpului sunt frecvente in cazul masinilor BMW. Sistemul de cabluri utilizate pare sa dezvolte defecte constante, iar probleme precum AC care nu porneste sau functionarea necorespunzatoare a stergatoarelor sunt obisnuite.

Asa cum am precizat mai sus, fiecare defectiune merita atentia imediata a utilizatorului, iar reparatiile care sunt necesare este bine sa fie facute imediat.

Auto Atu este una dintre modalitatile rapide si ieftine pentru ca BMW-ul pe care il detineti sa functioneze in conditii optime, iar orice defectiune sa dispara rapid.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 259 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.