Interlink.ro

Avantajele termocuverta asupra organismului

October 19, 2018 | Author: | Posted in Sanatate

Termocuverta are rolul de a topi depozitele de grasime si din fericire avem la dispozitie si termocuverta ieftin. Scopul utilizarii acestei paturi termice este transpiratia intr-o pozitie confortabila si relaxata in timp ce creste temperatura corpului.

Caldura poate mari vasul capilar, accelereaza procesul de metabolizare a sangelui si grasimea dizolvata intra in sange, accelereaza circulatia limfei, scapa corpul de toxine.

Infrarosu este considerat a fi eficient la detoxifierea metalelor grele si alte toxine din mediu, spre deosebire de saune de caldura conventionale, saune de aburi si mineral wraps.

arsis.ro

Termolipoliza apare atunci cand corpul, incalzit din interior spre exterior, nu mai este capabil sa se raceasca prin transpiratie. Este in aceasta stare cand organismul este fortat sa-si arda stocul de exces de grasimi si rezerve de apa.

Actiunea termolipolitica crescuta a terapiilor cu infrarosu din straturile profunde de grasime catre straturile de tesut superficial (dermis) are un efect considerabil. Degradarea grasimilor intr-o forma mai lichida permite secretia excesului de apa, a toxinelor si a grasimilor in timp ce transpirati.

Nici un tratament de pierdere in greutate nu ar fi complet fara utilizarea paturii termice. Patura termica infrarosie s-a dovedit, de asemenea, eficienta in tratarea celulitei.

Celulita este o substanta asemanatoare gelului, compusa din grasimi, apa si deseuri toxice, care sunt prinse in buzunare sub piele. Infrarosu poate fi semnificativ mai eficient pentru spalarea acestor zone toxice de acumulare decat orice alt tratament termic conventional.

Cele trei zone independente de incalzire pot fi selectate individual, partea superioara a corpului, talia si corpul inferior. (sau toate impreuna).  Fiecare zona poate selecta manual manual.   Patura are un fermoar care se deschide si se inchide complet numai capul ramane in afara  permite un acces usor in si out din  patura.

Clientul trebuie ambalat in folie termoplastica inainte de contactul cu patura din motive de igiena si curatenie. Acest ambalaj poate fi pus direct pe piele sau insotit de aplicarea oricarui produs pe care doriti sa il obtineti mai eficient prin caldura.

Timp de pana la 60 de minute! Daca este necesara o sesiune mai lunga, trebuie doar sa resetati si sa rulati din nou, oricand pana la 60 de minute.

Persoanele care nu ar trebui sa utilizeze masina

Tratamentul cu termocuverta este contraindicat persoanelor cu Lupus, scleroza multipla, hemofilie, febra si sensibilitate la caldura, implanturi de san si sarcina.

Persoanele care iau medicamente farmaceutice trebuie sa se adreseze medicului lor sau farmacistului.

Consultati intotdeauna furnizorul profesional de asistenta medicala inainte de a incepe orice regim de sanatate.

Atunci cand incercati sa pierdeti in greutate, nu este neobisnuit ca oamenii sa exploreze alte instrumente pentru a ajuta la eliminarea kilogramelor suplimentare. Pierderea in greutate cu impaturiri termocuverta reprezinta o solutie perfecta.

Ipaturirile corporale pentru a pierde greutatea vin in mai multe forme si se gasesc in meniul practic al fiecarui centru de sanatate din S.U.A. Dar, ca produs de slabire, functioneaza efectiv sau sunt pur si simplu o forma de rasfat?

Pentru a evalua afirmatiile, este important sa intelegem modul in care termocuverta duce la rezultate.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 29 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.