Interlink.ro

Avantajele gelului pentru unghii

August 19, 2021 | Author: | Posted in Cosmetice, Diverse, Ingrijirea Unghiilor, Moda, Moda si Frumusete
expertcompany.ro

Avantajele gelului pentru unghiiGelul UV face posibila construirea unei unghii flexibile si rezistente. De asemenea, va asigura o mentinere lunga a manichiurii. Unghiile cu gel ofera un rezultat natural care promite sa fie discret care poate fi adaptat la toate ocaziile. Pentru aceasta constructie, este necesar sa se detina gel UV care trebuie sa se catalizeze sub o lampa. Cu toate acestea, ce gel UV sa alegeti?

Formula de lac de unghii cu gel garanteaza o mentinere de lunga durata.. Dupa fiecare aplicare, ne asezam unghiile sub o mica lampa care permite materialului sa se intareasca in cateva secunde. Ne putem relua activitatile fara intarziere imediat dupa.

De ce sa folosim un gel UV?

Gelul UV este un produs care asigura o buna mentinere a unghiilor false in timpul unei manichiuri. Apreciat de artistii de unghii, este folosit ca baza in timpul instalarii unghiilor false. Rezistent si de lunga durata, se intinde usor, se usuca rapid si protejeaza unghiile de pigmenti care le-ar putea murdari. Un exemplu de gel de calitate este gel Macks Professional.

arsis.ro

Cum se recunoaste un gel UV de buna calitate?

Inainte de a cumpara gel UV, trebuie sa verificati cateva lucruri pentru a va asigura ca investiti intr-un produs de incredere. Mai intai, observa aspectul sau. Veti sti ca articolul este bun daca este transparent, clar sau are o nuanta usor roz. Gelul UV trebuie sa fie, de asemenea, compact si semi-gros sau gros.

Daca este prea subtire, iti va fi greu sa-l aplici pe unghie. In cele din urma, nu trebuie sa contina acizi care ar putea provoca alergii. Gelul UV Macks Professional va va oferi o satisfactie completa. Site-ul ofera o selectie de articole care se potrivesc nevoilor voastere si care va respecta sanatatea voastra si cea a unghiilor.

Ce alte criterii trebuie sa mai iei in considerare?

Pentru a alege gelul UV potrivit, este important sa verificati urmatoarele criterii:

  • Viscozitate: un produs destul de gros este perfect pentru cei care il folosesc pentru prima data. Un gel fluid este mai dificil de utilizat, cu exceptia cazului in care sunteti un tehnician calificat pentru unghii.
  • Nuanta: alegerea nuantei gelului UV este esentiala, deoarece permite ascunderea imperfectiunilor unghiei conferindu-i in acelasi timp un efect mai natural. Produsul exista in diferite culori, deci ar trebui sa alegeti una a carei nuanta seamana cel mai mult cu cea a unghiei voastre naturale.
  • Flexibilitate: un gel flexibil este perfect pentru unghiile uscate sau fragile supuse la deteriorari severe zilnic. Pe de alta parte, trebuie evitata pentru unghiile uleioase.
  • Aderenta: Puterea adeziva a gelului UV variaza in functie de produs. Unele au o aderenta imbunatatita. Acestea sunt preferate daca doriti ca unghiile voastre sa dureze mai mult.
  • Puterea de acoperire: un gel care acopera bine unghia are o pigmentare puternica. Si cu cat este mai mare pigmentarea sa, cu atat este mai dificil de manevrat. Prin urmare, acest tip de produs trebuie evitat de incepatori.
  • Compatibilitate cu LED-uri: este necesara o lampa LED pentru a usca rapid un gel UV. Deci, trebuie sa va asigurati ca produsul pe care urmeaza sa il cumparati se potriveste perfect cu lampa pe care o aveti in casa.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.