Interlink.ro

Avantajele folosirii unei motocoase electrice

May 11, 2014 | Author: | Posted in Diverse
expertcompany.ro

Avantajele folosirii unei motocoase electriceMotocoasele au luat de multa vreme fata coaselor traditionale. Exista astazi motocoase accesibile ca pret atat agricultorilor profesionisti cat si gospodarilor pasionati de agricultura.

Va vom prezenta in continuare cateva dintre avantajele cu care vine motocoasa electrica.

O coasa electrica are mult avantaje. Daca, spre exemplu, aveti o curte mica sau o motocoasa cu baterii, puteti gasi o sumedenie de beneficii folosind tipul electric. Mai jos sunt prezentate doar cateva dintre ele.

Poluarea fonica

arsis.ro

O motocoasa electrica este practic foarte silentioasa. Desigur, trebuie sa ne asteptam la un anumit zgomot, insa, din moment ce motorul nu este unul standard pe combustibil, nu vom avea parte de acelasi numar de decibeli in ceea ce priveste nivelul zgomotului. Zgomotul produs de o motocoasa traditionala poate provoca daune serioase urechilor noastre. Cu o motocoasa electrica, nu va trebui sa ne facem griji in privinta unor astfel de dezavantaje, iar vecinii nostri vor aprecia de asemenea acest lucru.

Fara combustibil sau ulei

Cu o motocoasa electrica nu va trebui sa va complicati cu procurarea combustibilului sau uleiului necesar motorului. In cazul in care motorul necesita un lubrifiant, acesta va fi un alt tip de ulei, care este mai usor de utilizat decat cel folosit pentru motocoasele pe baza de combustibil.

Acest lucru va elimina din start posibilitatea de scurgeri accidentale. In 2007, Agentia de Protectie a Mediului a anuntat ca mai bine de 17 milioane de galoane de combustibil s-au scurs din echipamentele de taiat iarba (in SUA). Detinerea unei motocoase elimina acest risc.

Ganditi ecologic

Multi dintre noi ne gandim adesea la protejarea mediului inconjurator (daca nu o facem inca, ar trebui sa ne gandim serios la acest lucru). Am vazut cresterea pretului la combustibil in ultimii ani, o crestere care a ajuns la noi maxime. Cea mai buna motocoasa din punct de vedere ecologic este cea electrica. Din moment ce nu necesita niciun fel de combustibil, nu se vor irosi niciun fel de resurse naturale atunci cand ne tundem peluza. Se estimeaza ca 800 de milioane de galoane de combustibil sunt folosite in fiecare an in echipamentele de taiat iarba.

Ganditi-va doar cat de repede ne-am putea reduce dependenta de combustibilul strain daca fiecare gospodarie ar folosi o motocoasa alimentata electric.

Faceti economii

In loc sa platiti 3 – 5 $ pentru un galon de combustibil, puteti plati 5 $ pentru a va incarca motocoasa electrica pentru un an intreg. Nu numai ca reduceti din costurile consumului de combustibil folosind o motocoasa electrica, dar costurile de intretinere sunt si ele mult mai mici.

Puteti astfel elimina nevoia de imbunatatire a performantelor, uleiul, filtrele de ulei si alte operatiuni de intretinere care ar fi necesare pentru un dispozitiv traditional bazat pe un motor ce functioneaza cu combustibil. Motocoasele electrice pot costa putin mai mult la prima vedere, insa sunt extrem de folositoare pe termen lung.

Pentru a vedea o gama larga de motocoase cu lama, motocoase cu tambur, motocoase de umar sau alte piese pentru motocoase accesati http://agromoto.ro/12-motocositoare .

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 294 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.