Interlink.ro

Avantaje si dezavantaje ale incarcatoarelor solare

June 23, 2017 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Unul din incarcatoarele foarte apreciate de utilizatori este Yolk USB. Acesta este un incarcator telefon solar universal, care rezolva extrem de rapid si eficient problema compatibilitatii cu dispozitivele dumneavoastra.

Poate fi luat oriunde mergeti, deoarece nu ocupa foarte mult spatiu in geanta de voiaj, avand dimensiuni extrem de reduse. Marele avantaj al acestui dispozitiv sta in cele 3 panouri incluse care, in total, livreaza o putere de 7.5 W, care este suficienta pentru a putea incarca un smartphone, o tableta sau un aparat foto performant.

Are un ecran LCD, care va arata cu ce viteza ajunge curentul la bateria dumneavoastra, alimentarea unui singur dispozitiv dureaza circa 2 ore si jumatate. Acest model de incarcator are 2 porturi USB, care permit incarcarea mai multor dispozitive in acelasi timp. Este garantat si in cazul ploii, avand o grantie de 2 ani. Pretul este insa destul de ridicat.

arsis.ro

Ca mari avantaje putem spune ca are o putere totala de 7.5 W, asa incat se va incarca foarte repede circa 2.5 ore. Este un model compact, deci incape in bagaje cu mare usurinta. Are 2 porturi USB, pentru a putea incarca atat smartphone-ul , cat si tableta concomitent. In acelasi timp, rezista foarte bine la praf si umiditate.

Marele sau dezavantaj este pretul destul de piperat.

Un alt model de incarcator solar este Difung Solar D4-50S. Acesta este echipat cu un panou solar bazat pe celule monocristaline, fiind caracterizat printr-o durabilitate extrem de mare si un randament ridicat. Este capabil sa incarce dispozitive 100% de pana la 500 de ori in circa 6 ore. Referitor la capacitatea bateriei, aceasta este de 5000 mAh, deci suporta fara probleme smartphone-uri, tablete si Mp3 playere.

expertcompany.ro

Este, de asemenea, dotat cu porturi USB si micro USB, permitand alimentarea cu energie a doua dispozitive simultan. Nu are probleme la transport, datorita unor dimensiuni si a unei greutati reduse. Un alt plus il reprezinta faptul ca este un model universal si automat si este compatibil cu orice model de telefon.

Printre avantaje, as enumera faptul ca are o durata de viata mai mare, deoarece este un incarcator cu celule monocristaline, putand incarca mai multe tipuri de dispozitive, datorita acumulatorului de 5000 mAh. Este, de asemenea, usor de transportat datorita dimensiunilor mici si se incarca in maxim 6 ore. Un mic dezavantaj este acela ca nu vine insotit de cleme, astfel fiind dificil sa il agatati intr-o pozitie adecvata.

Jupio Power Vault este un incarcator solar, fiind in acelasi timp si acumulator extern. Este extrem de util celor pasionati de calatorii lungi care nu au astfel la dispozitive, alte surse de energie pentru a putea alimenta gadgeturile.

Capacitatea bateriei acestuia este de 5000 de mAh, ceea ce inseamna ca dispozitivul poate fi folosit pentru incarcarea mai multor gadgeturi, fie prin modul solar, fie prin cele 3 porturi USB pe care le are in dotare.

Se bazeaza pe un display cu 4 LED-uri indicatoare, astfel ca va fi foarte usor sa urmariti procesul de alimentare cu energie a diferitelor dispozitive aflate la incarcare. Are bineinteles un dezavantaj acela ca nu poate fi tinut in ploaie, deoarece nu beneficiaza de protectie la umiditate.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 23 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.