Interlink.ro

Aspectul ingrijit – cartea de vizita a fiecarei persoane. Programeaza-te acum la salon

Intr-o multime de cazuri este necesar un aspect ingrijit, unde manichiura si pedichiura, ochii si tenul sa fie cat mai curate si aranjate. Este evident ca acest lucru trebuie sa se intample mereu, dar sunt situatii in care aspectul unei persoane poate deschide sau inchide noi usi.

La locul de munca, la interviuri sau intr-o inalta societate, felul in care arata o femeie sau un barbat si modul in care se ingrijeste pot contribui la propulsarea ei pe noi culmi. Aspectul ingrijit – cartea de vizita a fiecarei persoane. Programeaza-te acum la salon!

Saloanele de infrumusetare asteapta noi clienti pentru a le oferi cele mai bune servicii. Exista o modalitate prin care salonul sa fie mai aproape de tine, in mediul online. Programarile pentru tuns, pensat, manichiura si pedichiura sau epilare se pot face prin intermediul platformei stailer.ro. Stailer este un site ce contine saloane de infrumusetare si stilisti din Timisoara, Iasi, Oradea, Bucuresti si Cluj Napoca.

arsis.ro

Programeaza-te online si economiseste timp!

Daca trebuie sa ajungi la un interviu sau la o intalnire de afaceri, ochii si tenul sunt primele care ies in evidenta. Pensatul si machiajul fin al ochilor este foarte important pentru doamne. Prin Stailer poti face o programare pentru pensat la Eros Beauty Salon in Bucuresti. In cazul in care nu te afli in capitala, poti apela la saloanele din restul oraselor.

Aspectul ingrijit – cartea de vizita a fiecarei persoane. Programeaza-te acum la salon!

expertcompany.ro

Manichiura si pedichiura, pe langa ochii care pot spune multe, sunt alte aspecte la care trebuie sa fii atent. Atat femeile, cat si barbatii se pot programa online prin platforma stailer.ro la aceste servicii. In functie de zona in care te afli si introducerea ei pe site, se va genera o intreaga lista cu saloanele si stilistii de acolo. Poti cauta cu filtre dupa zona sau dupa serviciu. Click aici pentru detalii extra.

Profesionistii in materie de hair & beauty si-au inscris afacerile online

Saloanele de infrumusetare si stilistii din zonele de mai sus sunt gata de noi provocari! Clientii care vor sa se programeze la serviciile lor prin intermediul platformei Stailer sunt asteptati pe site. Din postura de client ai parte de multa flexibilitate, foarte mult timp la dispozitie pentru a gasi salonul potrivit si toate informatiile de care ai nevoie ca sa il alegi.

Stilistii care s-au orientat deja catre aceasta platforma pot gestiona mai simplu si mai usor programarile. Vor fi notificati imediat ce un client s-a programat si nu mai sunt nevoiti sa le reaminteasca de programarea lor.

Ca si client, dupa ce te-ai programat online, nu iti mai ramane decat sa onorezi programarea. Dupa ce ai avut parte de serviciul respectiv ai posibilitatea de a lasa o recenzie care trece prin cateva verificari. In acest fel, clientii urmatori vor tine cont de parerea ta, cum si tu la randul tau vei putea alege un serviciu. Aspectul ingrijit – cartea de vizita a fiecarei persoane. Programeaza-te acum la salon si ai grija de tine!

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 34 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Additional Articles From ‘Ingrijirea Parului’