Interlink.ro

Aplicatii pentru transport – tu pe care o cunosti ?

June 24, 2021 | Author: | Posted in Telefoane mobile, Turism

Aplicatii pentru transport – tu pe care o cunosti ?Mobilitatea in orase se schimba prin pasi mari, aproape radical in unele datorita aplicatiilor, si este absolut protagonistul vietii sociale si politice a oraselor mari…

Astazi este mai necesar ca niciodata sa realizam ca lucrurile s-au schimbat pentru totdeauna, astfel incat, fie prin vointa si constiinta sociala, fie pur si simplu din necesitate, sa se adapteze noilor vremuri in care transportul public si inchirierea de vehicule private ecologice se prolifereaza mai presus de toate.

Din fericire, tehnologia este inca o data un aliat in aceasta privinta – de asemenea, daca mergi intr-un oras nou pentru a trai sau ca turist – deoarece a facilitat crearea a numeroase aplicatii de calitate care te ajuta sa te deplasezi mai precis si mai eficient in jurul orasului. Iata o selectie a celor mai bune aplicatii de transport:

Google Maps

arsis.ro

Desi stim ca exista un univers nesfarsit in spatele Google Maps, nu putem sa nu-l evidentiem, deoarece fiecare zi care trece este mai completa. Gigantul californian stie acest lucru si de aceea insista sa-l tina foarte actualizat cu imbunatatiri succesive, iar realitatea este ca este dificil sa gasesti pe cineva caruia nu-i place sau nu stie sa-l foloseasca.

Este posibil sa nu iti serveasca intr-un moment in care nevoia ta este mai concreta si vei fi saturat cu toate informatiile pe care maps le include, dar ca o aplicatie antet pentru mobilitate nu poate lipsi niciodata de pe smartphone.

Harta orasului

Este una dintre cele mai renumite aplicatii private din intreaga lume din categoria mobilitatii urbane. Functioneaza in multe dintre marile orase de pe planeta, si de aceea are milioane de utilizatori. Algoritmul sau este uimitor, deoarece este capabil sa includa informatii actualizate cu privire la toate mijloacele de transport din fiecare oras.

Si cand vorbim despre toata lumea ne referim si la biciclete sau Car2go, printre altele. In plus, asa face Google Maps, gasesti cea mai optima ruta pentru cautarea ta. Ofera o optiune si o “ruta inteligenta” si este personalizabila, deci nu este doar o aplicatie informativa, departe de ea. O necesitate. In plus, de aici poti cumpara piese telefoane pentru reparatii.

Uber

Car sharing-ul este un pilon pentru mobilitatea urbana de incorporare recenta, care are toate aparentele ca, indiferent cat de mult incearca alte sectoare sa-l arunce, este aici pentru a ramane. Si cel mai bun lucru pe care cetatenii il pot face este sa profite de ele in cadrul legal pe care fiecare municipalitate il considera, atata timp cat il considera cea mai buna optiune.

Exista multe companii care sunt deja angajate in acest sector in cele mai importante orase, dar am evidentiat Uber pentru dimensiunea sa, imaginea marcii sale, fiabilitatea sa (in general) si flota de vehicule disponibile pe care o ofera de obicei in fiecare loc in care opereaza.

Alte optiuni cum ar fi Cabify sau oricare alta dintre companiile care opereaza in cea mai mare parte la nivel local.

Waze

Waze este aplicatia care probabil gestioneaza cel mai bine informatiile despre starea traficului in acest moment. Nu numai ca va avertiza cu privire la modificarile pe care le poti gasi pe ruta ta, deoarece le detecteaza, dar va propune si alternative. In plus, ofera, de asemenea, locatia unor puncte de informare interesante pentru sofer.

 

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 298 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.