Interlink.ro

Aplica singura extensii clip on

May 6, 2014 | Author: | Posted in Ingrijirea Parului

Iti doresti sa incerci macar o data extensii par natural, insa nu vrei sa mergi la salon? In acest caz, cea mai buna solutie pentru tine este sa apelezi la extensii clip on. Primul avantaj este faptul ca sunt mai ieftine decat cele permanente si nu trebuie sa platesti si manopera.

Apoi, sunt foarte usor de intretinut si foarte rezistente, putand fi atasate dimineata, sau inainte de un eveniment special, si indepartate seara, inainte de culcare. Aceste extensii clip on sunt ideale pentru incepatoare, insa sunt perfecte si pentru cele care au mai purtat si extensii permanente sau semipermanente. Iata cum le poti aplica singura acasa:

Pe Internet vei gasi destule videoclipuri si tutoriale foarte detaliate despre cum sa iti atasezi singura extensii clip on. Dupa ce ti-ai achizitionat extensiile dintr-un magazin online de incredere, este bine sa te informezi putin cu privire la modul in care se ataseaza inainte de a trece la fapte. Asigura-te ca stii exact cum sa procedezi pentru a evita incalcirea parului remy din care sunt realizate extensiile.

Un set de extensii clip on este format din mese de dimensiuni diferite, facute pentru a se atasa la ceafa, pe mijlocul capului si la tample. Fiecare mesa este prevazuta cu clame click-clack care au rolul de a le prinde de parul tau natural, cat mai aproape de radacina. Aceste clame sunt foarte mici, invizibile, deoarece sunt aplicate in spatele meselor, si nu afecteaza cu nimic parul, lasandu-l sa creasca liber.

arsis.ro

Sunt prevazute cu benzi foarte subtiri de silicon care au rolul de a preveni alunecarea extensiilor pe lungimea parului. Pe scurt, aceste extensii clip on sunt dotate cu un sistem de prindere simplu, practic si perfect sanatos pentru parul tau.

Ai nevoie de un pieptan cu dintii rari pentru a separa parul in locurile unde vrei sa atasezi extensiile. Apoi, vei atasa mai intai mesele care au fost facute special pentru zona cefei si sunt prevazute cu cate doua clipsuri. Treptat, vei urca spre mijlocul capului, aceste mese fiind putin mai lungi si avand cate trei clipsuri.

Dupa ce ai acoperit toata zona din spate, e timpul sa atasezi suvitele de par remy create special pentru tample, caci si in aceasta zona ai nevoie de extensii pentru ca parul tau sa arate perfect uniform.

In momentul in care ai terminat de aplicat extensii clip on, nu iti ramane decat sa iti aranjezi putin parul si, eventual, sa ii dai volum. Trebuie sa stii ca, daca vrei ca parul tau sa fie drept sau ondulat, este indicat ca aceste extensii sa fie coafate inainte de a fi aplicate. Intregul procedeu va fi mult mai simplu asa. Daca simti nevoia sa iti pieptani parul in timp ce porti extensii clip on, tine minte ca trebuie sa incepi mereu de la ceafa si sa il pieptani numai pe lungime. Baza
extensiilor trebuie evitata, deoarece risti sa deplasezi clipsurile de la locul lor.

Precum vezi, nu este deloc dificil sa aplici extensii clip on. Daca tu consideri ca este prea incomod sa incerci singura, poti sa rogi o prietena sa te ajute, nu inainte de a o pune la curent cu tot procedeul.

 

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 301 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.