Interlink.ro

Alegerea hotelului in Turcia – criterii si recomandari

February 22, 2017 | Author: | Posted in Destinatii Turistice

Nu e usor sa iti planifici o vacanta. Asta din cauza numeroaselor pareri ale celor care deja au petrecut o vacanta in tara pe care ti-o doresti sa o vizitezi si din cauza multitudinii de posibilitati de cazare si oferte.

Este la fel ca si in cazul achizitionarii unei masini. Numeroasele modele iti dau batai de cap si luni de zile esti cu aceeasi intrebare in minte: „Pe care sa o aleg?”. Vacantele neplanificate sunt la fel ca si norocul incepatorului. Ai succes doar prima data cand te urci in masina fara nicio rezervare pe la vreun hotel. A doua oara, s-ar putea sa fie un fiasco.

Un sejur in Turcia implica mare atentie in alegerea hotelului. Acela pe care il vei alege va reprezenta locuinta ta pentru o saptamana. Si avand in vedere ca proprietarii de hoteluri investesc in asigurarea celor mai bune servicii in competitia acerba de pe piata , ofertele difera de la un hotel la altul.

Mai intai, un aspect de care sa tii cont este anul construirii hotelului sau anul renovarii. De regula, in descrierea unitatilor de cazare apare si aceasta informatie. Acest aspect iti poate dovedi cat de bine amenajat este hotelul. Ideal ar fi sa fie construit sau renovat in ultimii 3-4 ani.

arsis.ro

Apoi, fie ca mergi cu familia, fie cu prietenii, este important ca hotelul sa dispuna de mai multe spatii verzi, gradini, baruri, piscine pentru a avea inca o varianta de petrecere a timpului liber in cazul in care in ziua respectiva nu iti doresti sa mergi pe plaja. Este recomandat, de asemenea, sa cauti hotelul respectiv pe site-uri de specialitate, unde poti citi parerile celor care deja au fost acolo si poti sa vezi poze reale.

 

Vacanta s-ar putea transforma intr-o corvoada in cazul in care hotelul se situeaza foarte departe de plaja. Alege hoteluri situate chiar langa aceasta sau la cateva sute de metri pentru a fi cat mai aproape in cazul in care exista si copii care nu au rabdare sa mearga foarte mult timp pe jos.

 

Acorda atentie si serviciilor oferite si asigura-te ca afli ce ofera hotelul prin all inclusive, ultra all inclusive sau extra all inclusive.

           

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 227 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.