Interlink.ro

5 produse pentru copii Nuna pe care trebuie sa le ai

April 15, 2021 | Author: | Posted in Mama si copil

5 produse pentru copii Nuna pe care trebuie sa le aiIn prezent exista foarte multe optiuni care te ajuta sa ingrijesti bebelusul tau. Pe masura ce el creste, vei dori sa te bucuri din ce in ce mai mult de posibilitatea de a putea sa il plimbi usor, de a te distra alaturi de el.

De aceea ai nevoie sa alegi un carucior care sa fie perfect pentru stilul tau de viata sau de accesorii care sunt folositoare la iesirile pe care le ai.

Nuna Romania iti ofera foarte multe carucioare, accesorii si alte tipuri de produse care te vor sustine in a avea cele mai frumoase clipe alaturi de copilul tau. Totul este realizat conform standardelor inalte de calitate si aspectul este unul placut, care te va incanta.

Poti afla multe informatii consultand site-ul  BabyMatters.ro. Iata 5 produse pentru copii Nuna pe care trebuie sa le cumperi:

arsis.ro
  1. Caruciorul pentru copii

Poti alege un carucior din gama larga de optiuni disponibile ale brand-ului Nuna. Poti opta pentru un carucior 2 in 1, cu posibilitatea de a pune copilul cu fata spre sensul de mers sau invers, cu fata la parinte. De asemenea poti avea in acest caz si un landou si posibilitatea unui scaunel de plimbare, pentru copilul care a crescut. Vei beneficia de o multittudine de extraoptiuni.

Astfel, landoul sau caruciorul se poate adapta cresterii in dimensiune. Copiii se dezvolta repede, iar caruciorul poate sa fie adaptat in functie de treptele existente. Astfel se ofera confort pana la o varsta mai mare. Fiecare model are sistemul lui si avantajele specifice. De aceea poti sa vezi variantele pe site-ul BabyMatters.ro.

  1. Geanta pentru scutece

Geanta pentru scutece este indispensabila pentru orice parinte. Ea poate transporta tot cea ce este necesar pentru un copil mic, inclusiv scutece si sticlele. Are un compartiment special pentru sticle, care ajuta la mentinerea temperaturii dorite.

expertcompany.ro

De asemenea, geanta este foarte frumoasa si se poate adapta la orice stil. Ea este neutra si poate sa fie purtata de femei si de catre barbati.

  1. Balansoarul pentru copii

Balansoarul ajuta copilul sa se simta bine, sa se relaxeze, sa aiba confort si liniste. El se poate si bloca intr-o anumita pozitie, sau poate sa fie lasat liber sa se balanseze pentru a induce somnul si o stare completa de bine bebelusului tau. Aspectul balansoarului este unul foarte frumos si se incadreaza usor in orice camera.

  1. Patul pliabil

Patul pliant este o modalitate de a avea mai multe opbiecte in unul singur. Asadar, poti sa te bucuri de un patut foarte confortabil, cat si de un tarc de joaca pentru copilul tau.

El se monteaza si modifica imediat si ai parte de economisire a spatiului si de un design simplu si minimalist.

  1. Scaunelul pentru masa reglabil

Scaunelele pot creste in inaltime in functie de dimensiunile copilului tau. Ele au fost construite cu atentie directionata catre orice detaliu ce tine de design, de aspect sau functionalitate. Sunt gandite pentru a fi de folos si usor de manevrat.

 

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 298 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.