Interlink.ro

Tu unde iti cauti de lucru?

May 31, 2017 | Author: | Posted in Jobs
expertcompany.ro

Tu unde iti cauti de lucru?
Indiferent de faptul ca esti un proaspat absolvent de liceu sau de facultate, sau ca tocmai ce ai plecat de la locul de munca la care ai activat destul de mult timp, cu siguranta iti doresti sa ai un job cat mai placut, iar salariul sa fie unul cat mai mare.

In acest caz, mai intai de toate, ar cam trebui sa iti cunosti toate punctele forte, dar si toate limitele, astfel incat sa iti cauti un loc de munca intr-un domeniu in care esti specializat, sau intr-un domeniu in care chiar daca nu ai diploma de licenta, ai o multime de cunostinte si consideri ca faci fata tuturor cerintelor postului.

De exemplu, in cazul in care ai absolvit o facultate in domeniul constructiilor, atunci este evident faptul ca iti doresti sa lucrezi in acest domeniu, insa locul de munca pe care il vei viza, va fi de inginer constructor. In cazul in care insa, esti proiectant, atunci mai mult ca sigur vei cauta un loc de munca unde sa realizezi tot felul de proiecte.

Si daca tot am dat drept exemplu domeniul constructiilor, atunci trebuie mentionat si faptul ca acei tineri care isi doresc sa activeze in acest domeniu, insa care nu au studii superioare, ba mai mult, au doar scoala profesionala absolvita, sau liceul fara a fi promovat examenul de bacalaureat, si ei isi pot gasi un loc de munca in domeniul constructiilor, insa ei vor fi la munca de jos, vor fi meseriasi constructii.

arsis.ro

Cei care in schimb, au promovat examenul de bacalaureat, insa nu au dorit sa urmeze o facultate, pot sa isi gaseasca oricand un loc de munca pe postul de agent de vanzari, sau chiar un post de sofer la o anumita companie, si in mod evident vor castiga destul de bine.

Daca esti si tu in cautarea unui loc de munca, poti accesa cu incredere pagina Vijobs.ro, care iti pune la dispozitie sute de mii de locuri de munca.

In momentul in care accesezi aceasta pagina, mai intai de toate trebuie sa selectezi domeniul in care iti doresti sa lucrezi, iar apoi functia pe care o urmaresti.

Odata ce ai efectuat acest prim pas, urmatorul pas pe care il ai de facut, este acela de a selecta daca iti doresti sa lucrezi in tara sau in strainatate.

In cazul in care consideri ca iti doresti sa lucrezi in Romania, atunci va trebui sa selectezi regiunea tarii unde vrei sa lucrezi, iar mai apoi ca sa fii si mai precis, iti vei selecta orasul in care iti doresti locul de munca.

Odata ce ai facut aceste alegeri, esti mult mai aproape de locul de munca pe care il urmaresti, pentru ca iti va fi prezentata o lista cu locurile de munca specifice cerintelor tale. Vei putea sa iti depui online cv-ul, pe adresa de mail a fiecarei firme care este in cautarea unui angajat cu profil asemanator cu al tau.

In cazul in care insa, nu iti mai doresti sa lucrezi la noi in tara, cu siguranta nu este nici o problema pentru ca vei putea sa iti cauti tot pe aceasta pagina si locuri de munca in strainatate.

Vei putea sa selectezi tara in care iti doresti sa lucrezi, iar mai apoi vei alege munca pe care o poti presta, si salariul dorit, si cu siguranta vei gasi o multime de oferte atractive.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 186 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.