Interlink.ro

Sfaturi pentru a te bucura mai mult de telefonul tau

January 9, 2017 | Author: | Posted in Telefoane mobile

sfaturi-pentru-a-te-bucura-mai-mult-de-telefonul-tauIn aceste vremuri, cu totii detinem cate un telefon mobil inteligent, astfel ca fiecare ne dorim ca atunci cand ne cumparam un astfel de smartphone, sa il putem utiliza cat mai mult timp, si bineinteles fara ca acesta sa intampine probleme.

Fie ca iti cumperi un telefon performant, cum ar fi un model de la Samsung, Apple, Sony sau iti cumperi un telefon de la un producator despre care nu ai auzit multe lucruri pana in momentul de fata, trebuie sa acorzi o mare importanta modului in care iti intretii telefonul.

Daca ai optat pentru un model de la Sony, atunci in mod evident va trebui sa iti cumperi pentru a-ti echipa telefonul, un geam protectie Sony, care cu siguranta iti va proteja dispozitivul atunci cand il vei scapa pe jos.

Nu trebuie sa uiti sa iti cumperi nici o husa, pentru ca aceasta are un rol important de protectie anti praf, murdarire si zgarieturi.

arsis.ro

Ei bine, daca iti vei cumpara aceste accesorii, dispozitivul iti va fi protejat in ceea ce priveste componentele hardware, insa poti sa ai un telefon care sa intampine probleme software.

In continuare iti voi prezenta cateva trucuri care te pot ajuta sa iti faci telefonul sa functioneze mai bine in momentul in care acesta se blocheaza:

Dezinstaleaza aplicatiile pe care nu le mai folosesti pentru ca acestea iti vor ocupa spatiu din memoria telefonului, iar astfel acesta se va misca mult mai greu pentru ca vor consuma resursele dispozitivului.

expertcompany.ro

 

Este foarte important ca aplicatiile pe care le instalezi sa fie doar din surse oficiale. Sa nu faci greseala de a instala aplicatii de pe internet, de pe torenti sau din alte surse alternative, pentru ca sunt pline de virusi sau de aplicatii spion, care la randul lor iti vor instala tot felul de aplicatii care vor fi extrem de greu de sters.

In cazul in care ai un telefon cu sistem de operare Android, descarca aplicatii din Play store, sau daca ai un iPhone, descarca aplicatiile din App store.

Evita sa instalezi widget-uri pentru ca in ciuda faptului ca acestea arata bine, vor consuma foarte multe resurse importante, iar performanta telefonului va avea de suferit. In cazul in care nu ai un smartphone de ultima generatie atunci nu instala multe aplicatii deoarece dispozitivul ti se va bloca foarte des.

Un alt truc important de urmat ar fi acela de a actualiza sistemul de operare si aplicatiile instalate pe dispozitiv. Trebuie doar sa intrii in setarile telefonului pentru a face acest lucru, pentru ca daca ai o versiune mai noua a sistemului de operare, este evident faptul ca aceasta este una imbunatatita, iar dispozitivul trebuie sa iti functioneze mai bine.

Un alt sfat important este acela de a instala un antivirus pe telefonul mobil, pentru ca sunt sanse mari ca un virus sa patrunda in telefonul tau atunci cand navighezi pe internet, si in mod cert acesta iti va afecta buna functionare a dispozitivului.

In cazul in care aceste trucuri nu functioneaza, poti sa resetezi telefonul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica, sau il poti duce la un service gsm pentru reinstalarea sistemului de operare.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 186 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.