Interlink.ro

Se merita sa iti repari telefonul, sau e mai bun unul nou?

December 21, 2016 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Se merita sa iti repari telefonul, sau e mai bun unul nou?
Cu totii suntem detinatorii unui smartohone cel putin, pentru ca odata cu trecerea timpului acestea au devenit obiecte indispensabile pentru noi.

Fie ca mergem la scoala, la facultate, sau la job, nu este dimineata in care sa plecam la drum si sa ne lasam in mod intetionat telefonul acasa. Intr-adevar mai sunt si cazuri in care ne uitam acasa pretiosul obiect iar o zi fara telefon va trece foarte greu.

Indiferent ca esti in statia de autobuz si astepti autobuzul pentru a te deplasa in celalalt capat de oras, sau ca esti pe o banca in parc, poti sa folosesti telefonul fie pentru a asculta muzica, fie pentru a fi conectat pe Facebook sau pe Instagram, fie pentru a vorbi cu cei dragi, sau de ce nu pentru a citi o carte online.

Ei bine, dupa cum se poate vedea, un telefon il putem folosi in mai multe scopuri ceea ce il face un obiect indispensabil, iar in cazul in care nu l-am putea folosi am fi foarte suparati.

arsis.ro

Ca tot venise vorba despre faptul ca nu se poate folosi telefonul, este adevarat pentru ca din pacate oricat de mult am vrea sa impiedicam acest moment, odata si odata vine si clipa in care telefonul nostru inteligent intampina probleme de functionare, sau nu mai functioneaza deloc, iar atunci trebuie dus intr-un service telefoane pentru a fi reparat.

Foarte multa lume se intreaba daca se merita sa iti repari telefonul sau e mai bine sa iti cumperi unul nou, insa un raspuns clar nu se poate da.

Depinde foarte mult de defectiunea pe care o are telefonul. De exemplu daca ai un telefon care costa peste 2000 de lei, iar singura lui problema este faptul ca are putin crapat display-ul, atunci cu siguranta se merita sa iti repari telefonul pentru ca vei face o economie de vreo 1700 de lei. In acest caz ar fi indicat sa iti protejezi telefonul cu un geam de protectie al ecranului si sa il tii intr-o husa.

In cazul in care de exemplu ai un telefon care nou valoreaza aproximativ 700 de lei – 800 de lei, iar telefonul are display-ul spart iar pe langa acesta de exemplu mai trebuie sa ii inlocuiesti si bateria sau o alta componenta, atunci cu siguranta trebuie sa iti indrepti atentia spre un telefon nou, pentru ca daca vei calcula, preturile componentelor, plus manopera, vei ajunge aproape de pretul unui telefon nou.

Deci dupa cum spuneam, in cazul in care ai un telefon mobil performant si scump, iar reparatia care trebuie efectuata nu costa foarte mult atunci da, se merita sa iti repari telefonul, insa daca ai un telefon care nu este foarte scump si nici foarte performant, iar costurile reparatiei se vor apropia de pretul telefonului nou, atunci cu siguranta nu se merita sa il repari.

Daca vrei sa iti repari telefonul si sa apelezi la un service gsm trebuie sa stii ca acolo se remediaza absolut orice problema. De la inlocuirea display-ului si a touchsceen-ului, pana la reparatii casca, microfon, difuzor sau interventii asupra placii de baza si a procesorului. De asemenea tot la service se pot efectua reinstalari ale sistemului de operare, decodari sau deblocari de retea.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 186 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.