Interlink.ro

De ce sa alegi geamuri si usi termopane?

February 28, 2017 | Author: | Posted in Constructi, Diverse
expertcompany.ro

De ce sa alegi geamuri si usi termopane?
In momentul in care iti construiesti o casa noua, cu siguranta atunci cand vine vorba despre usi si ferestre, nu vei mai opta pentru cele cu tamplarie clasica din lemn, ci iti vei indrepta atentia doar asupra usilor si ferestrelor termopane.

Nici nu este de mirare de ce toata lumea isi indreapta atentia doar asupra acestor usi si ferestre, daca ne gandim la faptul ca ele vin cu o serie mare de avantaje pentru client, spre deosebire de usile si ferestrele care au tamplaria clasica, din lemn.

Chiar si atunci cand vrei sa iti renovezi casa, daca aceasta are tamplarie din lemn, si geamurile sunt de tip vechi, este ideal ca renovarea sa inceapa cu inlocuirea geamurilor, iar abia apoi cu zugraveli si ce mai ai de gand sa modifici la casa.

Ei bine, pentru alegerea geamurilor si a usilor termopane, poti sa studiezi o multime de modele pe internet, pentru a vedea si listele de preturi, si pentru a face comparatii intre usile si ferestrele firmelor concurente, iar astfel sa alegi oferta cea mai avantajoasa pentru tine.

arsis.ro

Cu siguranta trebuie sa alegi usile si geamurile de la o firma renumita in montaj si reparatii tamplarie pvc, pentru ca dupa cum bine se stie, acestea sunt de o calitate superioara.

Ei bine, si daca tot iti doresti ca geamurile si usile tale sa fie termopane, cu siguranta stii si tu ca acestea au o serie de avantaje, spre deosebire de cele care au tamplaria din lemn.

In primul rand geamurile termopane pot sa izoleze atat termic cat si fonic o locuinta, astfel ca nu se va mai pierde caldura pe la usa sau pe la geam, se va evita crearea condensului si aparitia mucegaiului, si in plus de asta, un alt mare avantaj este acela ca nu se vor mai auzi sunetele si zgomotul de afara in casa.

In acest fel, cu siguranta daca geamurile termopane si usa termopana asigura o buna izolatie termica, si costurile facturilor pentru consum vor fi mult mai mici decat in cazul celor care au usi si ferestre cu tamplarie clasica, din lemn.

Un alt detaliu foarte important este acela ca hotilor le este mult mai greu sa deschida un geam termopan si sa patrunda in incapere, decat un geam clasic cu tamplarie din lemn. Dealtfel un astfel de geam se poate sparge mult mai usor si mult mai rapid decat un geam termopan.

Desemenea geamurile si usile termopane sunt preferate de catre cei care isi consturiesc locuinte, sau de catre cei care vor sa isi schimbe usile si ferestrele vechi, pentru ca sunt si mult mai aspectuoase, astfel ca locuinta va arata impecabil cu aceste usi si ferestre.

Chiar si sistemul de inchidere este unul ideal, pentru ca un geam termopan il poti deschide in totalitate, sau daca nu il poti rabata, pe cand un geam simplu cu tamplarie din lemn il poti doar deschide.

Deasemenea sistemul de inchidere al usilor termopane este net superior sistemului de inchidere al usilor cu tamplarie din lemn, si se pare ca si acesta este un motiv datorita caruia isi indreapta lumea atentia doar asupra geamurilor si a usilor termopane.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 187 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.