Interlink.ro

De ce au saloanele in dotare aparate de presoterapie?

January 12, 2017 | Author: | Posted in Moda si Frumusete

Presoterapie cu infrarosu este un tip de masaj de drenaj limfatic, dar aparatele din dotarea saloanelor sunt la fel de eficiente ca si un masaj efectuat de un terapeut.

Functia de baza a acestor aparate este imbunatatirea circulatiei sanguine si limfatice pentru picioare, abdomen si brate, iar principiul de functionare este umflarea si dezumflarea camerelor din costumul de presoterapie.

Aerul din fiecare camera de tratament este comprimat bland, iar programele presetate de drenaj au o durata completa de 45 de minute.  Dupa un tratament de remodelare corporala, este indicata presoterapia, care aduce o amplificare a efectelor acestor tratamente corporale, dinamizand circulatia limfatica printr-o intensificare a curentului limfatic de pana la 10 – 15 ori.

Dupa sedinte de cavitatie, impachetari, radiofrecventa, vacuum, pentru a se elimina mai usor toxinele din corp, se aplica presoterapia cu infrarosu. Tratamentul de cavitatie distruge celulele adipoase, iar presoterapie aplica dupa cavitatie are rolul de a drena continutul eliberat din celulele adipoase.

arsis.ro

Dupa unele tratamente, presoterapia este o necesitate,  daca nu chiar o urgenta, pentru ca doar asa tratamentele aplicate medical isi pot face efectul.

Saloanele trebuie sa aiba un astfel de aparat in dotare, pentru ca este destul de solicitat de persoanele care au nevoie de tratamente de remodelare corporala.

Costurile unui aparat de acest gen chiar daca sunt mai mari, vor fi amortizate, daca salonul respectiv stie sa isi faca reclama, sa recomande cu incredere clientilor prin explicatii corespunzatoare sa apeleze la serviciile furnizate de aparat, daca unii dinte clienti nu vin la salon pentru presoterapie, dar constata ca au nevoie din discutiile pe care le poarta cu specialistii din saloane.

expertcompany.ro

Apoi pot face o investigatie medicala, si daca si medicul le recomanda sa faca presoterapie cu infrarosu, atunci vor cauta saloanele care au in dotare aparate de presoterapie, preturi avantajoase si personal calificat.

Orice procedura sau sedinta de presoterapie efectuata in cele mai bune conditii, si dupa recomandarea medicului, isi va face foarte repede efectul, drenajul limfatic se va regla si va aduce beneficii corpului in foarte scurt timp, apoi clientii care au beneficiat de astfel de servici vor putea sa aprecieze si sa recomande altor clienti sa foloseasca presoterapia, constatand ce efecte miraculoase are.

Cresterea numarului de clienti pentru saloanele dotate cu aparate de presoterapie este o dovada in plus a contributiei majore pe care o aduce aparatul prin procedura aplicata.

Scopul sau final prin drenajul limfatic este sa regleze problemele de sanatate pe care in timp oricine le acumuleaza, si sa faca si mai cunoscut rolul sistemului limfatic si reglarea  circulatiei limfatice si sanguine, dupa care organismul va functiona mult mai bine, se va debloca, iar in cazurile recomandate de medici, presoterapia este un adjuvant important care aplicata cu atentie contribuie la vindecare alaturi de medicatia corespunzatoare.

In consecinta, apelati la saloanele care au in dotare aparate de presoterapie, pentru a avea rezultate reusite, la un capitol pe care nu trebuie niciodata sa il neglijati, si anume sanatatea dunneavoastra, care merita tot ce este mai bun.

 

 

 

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 186 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.