Interlink.ro

Cum trebuie sa speli un tricou personalizat?

May 4, 2017 | Author: | Posted in Imbracaminte

Cele mai cautate articole de vestimentatie incepand de primavara, si pana toamna, sunt fara doar si poate tricourile. Este si normal acest lucru, pentru ca un tricou este un articol vestimentar foarte lejer, care ne permite sa ne simtim confortabil atunci cand il purtam.

Aceste articole de vestimentatie, se pot gasi la o multime de magazine din orasul tau, le poti gasi pe internet, la magazinele online, sau iti poti comanda chiar si tricouri cu mesaje

Aceste tricouri cu mesaje, sau tricouri personalizate cum le cunoaste lumea mai bine, sunt articole de vestimentatie, prin care cei care le poarta, isi doresc sa promoveze un eveniment, sa isi arate sustinerea fata de o cauza nobila, sau sa transmita un mesaj haios.

Ei bine, datorita faptului ca aceste tricouri au un text anume imprimat, trebuie avuta foarte mare grija de ele in momentul in care trebuiesc spalate, astfel ca pentru a spala un tricou personalizat, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli.

arsis.ro

In primul rand, inainte de a pune la spalat tricoul, intoarce-l pe dos. Acesta este un sfat foarte util pentru orice tip de material textil pe care il vei spala la masina de spalat. Daca vei intoarce tricoul pe dos, imprimeul va fi foarte bine protejat, iar in acest fel, nu va putea sa intre in contact cu suprafetele dure ale cuvei de spalare, dar nici nu se va putea atinge de celelalte haine din masina de spalat.

Temperatura apei este foarte importanta atunci cand speli un tricou. Trebuie sa tii cont de faptul ca totusi, speli cateva tricouri, nu salopete pe care le porti in fabrica, astfel ca trebuie sa ai grija mare la temperatura apei. Este indicat sa alegi un program lejer de spalare, temperatura apei sa fie de 30 de grade Celsius, iar apoi sa lasi masina sa isi faca datoria.

Un alt sfat important este acela de a nu spala tot sifonierul deodata, pentru ca pur si simplu nu este recomandat sa speli mai multe haine decat iti permite capacitatea masinii, pentru ca acestea nu se vor spala bine.

In momentul in care speli tricourile personalizate, sau orice alt tip de tricou, nu este indicat sa speli si haine care au fermoare, nasturi din metal, lanturi, tepi etc, pentru ca aceste elemente mai mult ca sigur in momentul in care se vor misca haotic prin masina, iti vor deteriora tricoul.

Chiar si uscarea tricoului personalizat este un detaliu important, de care trebuie tinut cont, asa ca trebuie sa lasi tricoul afara, in aer liber, agatat pe sarma pentru a se usca. In nici intr-un caz nu este indicat sa incerci sa il usuci cu uscatorul de par, sau sa il pui pe calorifer pentru a grabi uscarea acestuia.

Deasemenea, este foarte important de retinut faptul ca fierul de calcat nu are ce sa caute pe un astfel de tricou.

Un alt sfat foarte important de care trebuie tinut cont, este acela de a nu lasa hainele in masina dupa ce s-au terminat de spalat, pentru ca in caz contrar, vor prinde un miros de haine uscate in beci.

In cazul in care vei urma acesti pasi, cu siguranta tricoul tau va avea o durata de viata destul de lunga.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 186 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Additional Articles From ‘Imbracaminte’