Interlink.ro

Cum se alege o husa pentru smartphone?

June 15, 2017 | Author: | Posted in Telefoane mobile

Cum se alege o husa pentru smartphone?
Fiecare dintre noi, detinem cel putin un smartphone, astfel ca stim cat de important este acest dispozitiv in viata de zi cu zi, motiv pentru care trebuie sa ne ocupam cat se poate de bine de intretinerea sa.

Daca ar fi sa facem o comparatie intre telefoanele mobile vechi, care nu aveau touchscreen, ci erau echipate cu un ecran de dimensiuni foarte mici, si cu tastatura; si intre smartphone-urile care se gasesc pe piata in zilele noastre, cu siguranta am remarca faptul ca un smartphone, in ciuda faptului ca este mult mai performant, este si mult mai sensibil decat un telefon mobil vechi.

Ei bine, acesta este principalul motiv datorita caruia din ce in ce mai multi utilizatori de smartphone, ajung sa isi duca telefonul la service pentru o inlocuire de display sau de touchscreen, pentru ca uita cat de sensibile sunt smartphone-urile, si nu au foarte mare grija de ele.

In momentul in care iti alegi un astfel de dispozitiv, daca ai de gand sa poti sa folosesti telefonul o perioada indelungata de timp, este obligatoriu sa il echipezi cu o husa telefon.

arsis.ro

Husa pentru smartphone, este acel accesoriu ideal, care ii poate oferi dispozitivului tau o foarte buna protectie, atat impotriva unor factori externi (praful, zgarieturile, mizeria), care pot afecta buna functionare a dispozitivului, dar este un accesoriu ideal care ofera o buna protectie si in cazul impacturilor.

Asadar, tinand cont de toate aceste intrebuintari pe care le poate avea o husa pentru smartphone, cu siguranta este indicat sa o cumperi inca din momentul in care ti-ai cumparat telefonul, iar astfel vor scadea considerabil sansele ca acesta sa aiba nevoie de un display sau de un touchscreen nou in viitor.

In mod evident, vei putea sa iti cumperi husa pentru smartphone, chiar de la magazinul acelui operator de telefonie mobila, de unde ti-ai cumparat dispozitivul, insa vei putea sa gasesti huse pentru smartphone, si la magazinele celorlalti operatori de telefonie mobila care se gasesc la tine in oras.

In momentul in care vrei sa iti cumperi o husa pentru smartphone, poti sa optezi in primul rand pentru o husa universala, iar aceasta alegere nu ar fi neaparat una rea, daca stai sa tii cont de faptul ca ii poate oferi dispozitivului tau o buna protectie, si are un pret destul de mic in comparatie cu celelalte tipuri de huse.

Utilizatorii care aleg sa isi echipeze dispozitivul si cu un geam de protectie pentru display, cu siguranta atunci cand isi vor alege husa, vor opta pentru o husa tip carcasa, pentru ca acest model de husa, poate oferi o buna protectie partilor laterale dar si spatelui dispozitivului, in timp ce display-ul este protejat de catre geamul protector.

Husele Flip, mai ales cele care sunt confectionate din piele, in mod evident vor fi alese de catre acei utilizatori care isi doresc sa ofere un aer mai elegant dispozitivului lor, iar o astfel de husa se poate dovedi a fi alegerea perfecta, pentru ca poate sa ofere o protectie totala dispozitivului.

Ei bine, modele de huse pentru smartphone, cu siguranta vei gasi o multime, iar tu iti vei alege fara doar si poate acel model care consideri ca iti va proteja cat mai bine telefonul. In cazul in care nu ai optat pentru un geam de protectie pentru ecran, atunci trebuie sa stii ca nu ar fi indicat sa alegi o husa tip carcasa.

expertcompany.ro

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 186 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.