Interlink.ro

Cum sa atragi noi clienti?

January 11, 2017 | Author: | Posted in Seo
expertcompany.ro

White Button with Web Traffic on Computer Keyboard. Internet Concept.

Daca vrei ca afacerea ta locala sa atinga succesul si sa fie recunoscuta, atunci trebuie sa intelegi ca ai nevoie de o  optimizare seo locala, deoarece trebuie sa poti fi gasit pe net de catre localnici, dar si de catre turisti sau cei nou mutati in zona. In acest articol vom discuta despre o strategie seo bazata pe intelegerea nevoilor vizitatorului.

Rezidentii orasului tau deja si-au ales restaurantul favorit, magazinul preferat, doctorul, scoala, biserica si petshop-ul. Desi sunt anumite tactici pe care le poti folosi pentru a deveni noul favorit al cuiva, localnicii nu vor avea probleme in a gasi strada X.

Ei stiu deja unde se afla strada X si cu ce strazi se intersecteaza, cum se poate ajunge acolo si pe unde isi pot parca masina. Non-localnicii, insa, nu cunosc aceste detalii. Orasul tau este o coala alba pentru ei si de aceea isi vor folosi desktopul si smartphone-ul pentru a isi face o idee despre destinatia lor.

arsis.ro

Daca tu nu incerci sa ii atragi, daca ei nu afla ca afacerea ta exista, atunci va fi o lovitura directa asupra afacerii tale si a venitului tau saptamana dupa saptamana, an dupa an. Prin urmare, de ce sa nu te faci cunoscut?

In timp ce localnicii isi pot da seama ca afacea ta se afla pe strada X si nu pe bulevardul X, atunci cand oferi date inconstante despre compania ta pe net, nu te astepta ca nou-venitii sa intuiasca asta. Primul pas pentru atrage acest grup este, astfel, sa te asiguri ca numele, aderesa si numarul de telefon (NAT) sunt corecte in doua locuri:

Pe website-ul tau: pentru afacerea cu o singura locatie acest aspect nu ar trebui sa reprezinte o problema. Fiecare pagina si element (antet si subsol) al website-ului tau ar trebui sa contina NAT-ul tau. Corecteaza orice erori. Fii atent la branding.

Nu folosi „Restaurantul Copacilor” pe pagina de Contact, „Restaurantul Copacilor Verzi” in pagina Despre si „Cafeneaua Copacilor Verzi” in logo. Vrei sa creezi o impresie coeziva a brandului pe website-ul tau pentru ca sa poti fi gasit cu usurinta de catre clienti cand conduc prin oras. Pentru afacerile cu mai multe locatii, lucrurile sunt putin mai complexe.

Aditional, NAT-ului corect pe fiecare pagina a locatiei, ar trebui sa te asiguri ca acele pagini sunt si acesibile via un store locator widget care permite utilizatorilor sa caute dupa oras (nu doar dupa codul postal pe care multi nou-veniti nu il vor stii)

Listarea afacerilor tale locale. Vrei un NAT clar pe toate cele mai importante platfome, tinand in minte ca desi una dintre ele nu este importanta in orasul tau, poate fi semnificativa pentru regiunile de unde vor proveni clientii tai.

Corecteaza orice informatie incorecta pe platformele mari (Google My Business, Bing, Aplle Maps, Yelp, Facebook etc.), dar si pe orice website de nisa care este conectat cu orasul sau industria ta. Daca ai multe neclaritati sau un numar mare de locatii de administrat, poti lua in considerare cumpararea unui serviciu de management pentru datele de localizare.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 186 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.