Interlink.ro

Ciocanul rotopercutor care ti se potriveste

May 18, 2017 | Author: | Posted in Casa si gradina
expertcompany.ro

Ciocanul rotopercutor care ti se potriveste
In momentul in care ai de gand sa iti cumperi scule electrice profesionale, pe care sa le folosesti acasa, atunci cand ai de reparat ceva, sau cand ai ceva de lucrat pe langa casa, vei opta pentru un polizor unghiular, poti deasemenea sa iti alegi o masina de gaurit cu sau fara percutie, sau poti iarasi sa iti indrepti atentia si spre masini de insurubat.

Ei bine insa, atunci cand esti proprietarul unei firme de constructii, atunci cu siguranta trebuie sa cumperi mai multe scule electrice profesionale, care sa fie folosite pe santier, iar o astfel de unealta, este fara doar si poate ciocanul rotopercutor.

Cand esti in cautarea de ciocane rotopercutoare, cel mai indicat lucru pe care il ai de facut, este acela de a cauta doar unelte care sa apartina brandurilor renumite de pe piata, pentru ca asa, vei stii sigur ca ai facut o alegere corecta, si ai cumparat o unealta de calitate superioara.

Unul dintre cei mai renumiti producatori in ceea ce priveste sculele electrice profesionale, este fara doar si poate Makita, care atunci cand vine vorba despre ciocane rotopercutoare, iti poate pune la dispozitie modelul HR 1830, care are performante bune, in ciuda faptului ca motorul este limitat la o putere de doar 440 W.

arsis.ro

Un astfel de ciocan rotopercutor, este echipat cu un inversor de locatie, care in momentul in care este utilizat suportul de perii, poate sa creasca durata de viata al acestora, iar turatia este aceiasi si pe sensul de rotatie inversa.

Un alt mare avantaj pe care il are aceasta unealta, este faptul ca este echipata cu un profundor extrem de util in momentul in care se doreste ca gaurile efectuate sa aiba o adancime uniforma. Vei putea sa folosesti o astfel de unealta pentru a da gauri in beton, in caramida sau chiar si in piatra, insa poate sa fie folosita si pentru a gauri metale, lemn sau plastic.

Poti sa iti indrepti atentia de exemplu si spre modelul de ciocan rotopercutor Hitachi DH24PC3, care este ideal pentru utilizarea profesionala. Un astfel de model are o forma dinamica, care este realizata pe baza fundamentului ergonomic, si are un randament foarte mare la gaurire, si deasemenea ofera o eficienta crescuta datorita energiei de impact marite.

Un astfel de ciocan rotopercutor este prevazut cu un maner lateral si cu un limitator de adancime, si poate sa fie folosit pentru gaurire, gaurire cu percutie, si nu in ultimul rand, pentru daltuire.

Cu siguranta si ideea de a opta pentru un ciocan rotopercutor de la Bosch este una ideala, iar modelul GBH 2 – 23 RE, ti se poate potrivi de minune.

Un astfel de model are o putere de 650 W, o prindere SDS Plus, si o energie de impact de 2.5J, turatia fiind de 1000 rpm. Greutatea unei astfel de unelte este de 2.3 kg, iar ciocanul rotopercutor poate realiza gauri in otel care sa aiba un diametru de 13 mm, gaurile in beton avand diametrul de 12 mm, in timp ce gaurile in lemn vor avea diametrul de 30 mm.

Asadar, acestea au fost doar cateva dintre ciocanele rotopercutoare pe care le poti cumpara la un raport calitate pret excelent.

Article Source

Be Sociable, Share!

Author:

This author has published 186 articles so far. More info about the author is coming soon.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.